24-07-2018, 10:39 PM
(24-07-2018, 01:46 AM)F.m.d نوشته: سلام
میخاستم چند تا سوال بپرسم برای گرفتن ویزای ایتالیا .
از طرف شرکتی تو ایتالیا دعوتنامه گرفتیم که برای انجام اموزش دوره تخصصی برای چند روز هستش. همه کاراشو شرکت ماخودش انجام میده.میخاستم بدونم هزینه تمکین مالی حداقلش چقد باید باشه؟ مثلا تو حسابمون 25 تا 30 تومن باشه اوکی هستش؟ سوال دومم اینه که تو زمان مصاحبه به انگلیسی سوال میکنن یا ایتالیایی و یا فارسی؟ و امکان داره رجکت بشیم اگه زبانمون اوکی نباشه؟ میشه یه توضیحی راجب زبان بدین که مصاحبه گیرنده به چه زبانی سوال میکند و ما به چه زبانی باید جواب بدیم و چه سوالاتی تا حدودی میپرسند؟
ممنون میشم جواب بدین بهم .تشکر
سلام
تا آنجا که من اطلاع دارم تمامی سفارت هایی که در داخل کشور حضور دارند موظف هستند به زبان پارسی تسلط داشته باشند و حتما تسلط دارند اما در بدترین حالت مصاحبه انگلیسی خواهد بود.
30 میلیون تومان؟ برای چند نفر و چند روز؟ با یورو 11 هزار تومنی میشه 2700 یورو،
اگر هزینه ها رو شرکت تامین میکنه که کفالت مالی رو اونها باید ارائه کنند اما اگر به عهده شما است حتما چند نفر و چند روز رو دقیق مشخص کنید و شهر هم مشخص باشه، مثلا 2 نفر 10 روز در شهر میلان، بعد متوسط هزینه اقامت در اون شهر که شامل هتل و تغذیه میشه رو حساب کنید و میزان دارایی شما باید از آن میزانی که حساب کردید بیشتر باشد.
خیر، تا آنجا که من اطلاع دارم نیازی به تسلط به زبان یک کشور برای دریافت ویزای آن نیست.
احتمالا سوالات فارسی یا نهایتا انگلیسی است و سوالات متداول را میپرسند و میتوانید در اینترنت این سوالات را مشاهده کنید مثلا دلیل شما برای سفر چیست یا مواردی از این قبیل
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید