28-01-2012, 12:15 PM
(28-01-2012, 04:29 AM)akbar_saeedi نوشته: سلام بر دوستان..من هنوز بر نامهای واسه ازدواج ندارم
خواهشمندم در این تاپیک دوستان هدفهای خاصی را که در برنامه زندگیشون دارن،اونهایی را که جنبه عمومی داره و برا افراد دیگری که متقاضی مهاجرت تحصیلی و کاری هستند،میتواند مفید باشد،اینجا ذکر کنند...علیرغم اینکه این برنامه ها به دلایل موقعیت ها و شرایط مختلف افراد میتواند متفاوت باشد،میتواند قابل استفاده و تامل برای بچه های دیگر سایت هم باشد..
برا مثال: در بهترین حالت سن فارغ التحصیلی Ph.D حدودا 28-30 سالگیه...حالا کسی که میخواد در اون کشور بمونه برا تغییر ویزا و پیدا کردن کار و ..چند سال دیگه طول میکشه...(شاید 33-34 ساله میشه.. )بنده سوالم اینه اگه این بنده خدا بخواد ازدواج کنه(مثلا با دخترخاله گرامی ) اونموقع دیر نیست؟
ببخشید ها ولی دوستانی که مایلند بگند کلا برنامشون برا امر حیاتی و شیرین ازدواج چه تاریخی هستش و چرا زودتر نه و چرا دیرتر نیست؟
سپاس
فقط خواستم بگم نه عزیزم، ۳۳ سالگی پسر واسه ازدواج دیر نیست. حداقل تو فامیل ما که پسر زیر ۳۰-۳۱ ازدواج نمیکنه.دایی من ۵۰ سالگی ازدواج کرد!!! البته به نظر من همون ۳۰ تا ۳۵ سن مناسبیه که پسر به بلوغ فکری هم رسیده باشه.