26-07-2018, 10:09 AM
(24-07-2018, 12:26 AM)math1 نوشته: سلام. منم برای پستداک تایوان پذیرش گرفتم و تا قبل از اینکه بیام اینجا فکر میکردم دریافت ویزاش راحته ولی الان هم استرس گرفتم هم گیج شدم. آخه یک خانمی تایوان برای فرصت مطالعاتی رفتند و ویزایشان را از ترکیه گرفتند. به من گفتند اصلا آنجا به مهر دادگستری و وزارت خارجه و ... کار ندارند. فقط ازشون نامه پذیرش را خواستند و کپی پاسپورت و عکس. حتی تمکن مالی و سو پیشینه و سلامت پزشکی هم نخواستند. گفتند خیلی راحت هم گرفتند. همین یک ماه پیش هم گرفتند. دوشنبه رفتند ترکیه مدارک را دادند و چهارشنبه ویزا را گرفتند و برگشتند.
میشه دوستان راهنمایی کنند الان من که پستداک گرفتم و کاری حساب میشه باید چکار کنم و چه نوع ویزایی درخواست بدم الان؟
سلام د.ست عزیز
اطلاعات من فقط در رابطه با دریافت روادید دانشجویی هست و اطلاعات خاصی در رابطه با پست داک ندارم.
امیدوارم در صورتی که موفق به دریافت ویزا شدید؛ جهت سهولت برای آیندگان اطلاعاتتون رو با دیگر دوستان به اشتراک بگذارید.
موفق باشی
نیا باران! زمین جای قشنگی نیست من از اهل زمینم خوب میدانم که گل در عقد زنبور است ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست می دارد.