30-07-2018, 07:48 PM
شما تابعیت فرانسه رو دارین بعد رفتین با گذرنامه ایرانی ویزای توریستی فرانسه گرفتین؟! این کار بدون اینکه در فرم درخواست ویزای توریستی این موضوع رو پنهان کرده باشین عملا غیر ممکنه چون هیچ کشوری به شهروندان خودش ویزا نمیده و به طور پیش فرض اونها اجازه ورود به کشورشون رو دارند. استفاده از چنین ویزایی هم ایراد قانونی داره و بعدا میتونه سوال برانگیز بشه.
نمی دونم چرا به اصطلاح لقمه رو انقدر دور گردن می پیچید. گذرنامه فرانسوی بگیرید و بعد از پایان تحصیل هم برگردین. برای ورود به ایران هم ایرادی نداره گذرنامه ایرانی تون باطل شده باشه ولی برای خروج باید معتبر باشه. ویزای توریستی رو هم از داخل فرانسه به تحصیلی تبدیل نمی کنند تا جایی که من اطلاع دارم ولی همونطور که قبلا اشاره کردم این مورد در مورد شما اساسا ایراد قانونی داره چون با پنهان کاری همراه هست.
نمی دونم چرا به اصطلاح لقمه رو انقدر دور گردن می پیچید. گذرنامه فرانسوی بگیرید و بعد از پایان تحصیل هم برگردین. برای ورود به ایران هم ایرادی نداره گذرنامه ایرانی تون باطل شده باشه ولی برای خروج باید معتبر باشه. ویزای توریستی رو هم از داخل فرانسه به تحصیلی تبدیل نمی کنند تا جایی که من اطلاع دارم ولی همونطور که قبلا اشاره کردم این مورد در مورد شما اساسا ایراد قانونی داره چون با پنهان کاری همراه هست.
(30-07-2018, 04:28 PM)ARAP نوشته: سلام
نميدونم سوالم رو تو بخش درستي ميپرسم يا نه، ولي ممنون ميشم بنده رو راهنمايي كنيد.
بنده تابعيت كشور فرانسه رو دارم به شكل خوني. از طرفي پاسپورت ايراني دارم و به اندازه ٤ سال ويزا روش داره ولي رواديد كوتاه مدته، يعني كمتر از ٩٠ روز. حالا از دانشگاهي در فرانسه پذيرش دارم، ميخوام ببينم با همين پاسپورت و ويزا ميتونم برم و قبل تموم شدنش برگردم و ويزامو تمديد كنم؟ يا بايد عوضش كنم و ويزا تحصيلي بگيرم؟ روي همين پاسپورتم بهم ويزا تحصيلي ميدن يا بايد عوضش كنم؟ مسأله من اينه كه ويزام زودتر از موعد اتمام درسم باطل ميشه، ولي پاسپورتم تا يك سال بعدش زمان داره، ميخوام ببينم ميتونم قبل باطل شدن ويزام برگردم ايران و تمديدش كنم؟ منظورن همون ويزاي ٩٠ روزه هست... يا بايد تبديلش كنم به تحصيلي؟ و اينكه ممكنه ويزا تحصيلي بهم ندن با وجود شرايطي كه دارم؟ و اينكه گذرنامه فرانسوي ندارم هنوز. اگر بگيرمش ميتونم با اون از فرانسه خارج بشم و به ايران با همون گذرنامه ايرانيم وارد بشم حتي اگر باطل شده باشه؟ بابت مهر خروج نداشتن از فرانسه مشكلي پيش نمياد؟
ممنون بابت راهنمايي.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -