19-08-2018, 08:48 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 19-08-2018, 08:58 PM توسط Chemical.Eng.)
سلام
دوستان از کدوم قسمت فروم میتونم اطلاعاتی درباره مدارک مورد نیاز در مراحل مختلف اپلای و نحوه دریافتشون از دانشگاه به دست بیارم. قسمت ویکی رو مطالعه کرده ام اما کفایت نکرد.
سوالم هم این هست که :
من جدیدا کارشناسی رو تموم کردم فعلا فارغ تحصیل نشده ام. امسال اپلای میکنم. الان دقیقا نمیدونم چیکار باید در رابطه با مدارک انجام بدم؟
اگر مدرک رو بخوام با عدم کاریابی ازاد کنم که امسال نمیرسم پس این حذفه.اگرم ازاد نکنم فقط مدرک موقت میدن؟!که عملا به درد نمیخوره!؟ اگر هزینه رو پرداخت کنم، گرفتن دانشنامه حدود 6 ماه وقت میگیره!! نمیدونم بدون دانشنامه میشه اپلای کرد یا خیر؟! ریز نمره یا مدرک قابل ترجمه میدن یا خیر!
برای اینکه طول اپلای به مشکل نخورم چکار باید انجام بدم؟
خیلی ممنون میشم راهنمایی بکنین
@automotive
@szeinalilathori
دوستان از کدوم قسمت فروم میتونم اطلاعاتی درباره مدارک مورد نیاز در مراحل مختلف اپلای و نحوه دریافتشون از دانشگاه به دست بیارم. قسمت ویکی رو مطالعه کرده ام اما کفایت نکرد.
سوالم هم این هست که :
من جدیدا کارشناسی رو تموم کردم فعلا فارغ تحصیل نشده ام. امسال اپلای میکنم. الان دقیقا نمیدونم چیکار باید در رابطه با مدارک انجام بدم؟
اگر مدرک رو بخوام با عدم کاریابی ازاد کنم که امسال نمیرسم پس این حذفه.اگرم ازاد نکنم فقط مدرک موقت میدن؟!که عملا به درد نمیخوره!؟ اگر هزینه رو پرداخت کنم، گرفتن دانشنامه حدود 6 ماه وقت میگیره!! نمیدونم بدون دانشنامه میشه اپلای کرد یا خیر؟! ریز نمره یا مدرک قابل ترجمه میدن یا خیر!
برای اینکه طول اپلای به مشکل نخورم چکار باید انجام بدم؟
خیلی ممنون میشم راهنمایی بکنین
@automotive
@szeinalilathori
Tell your heart that the fear of suffering is worse than the suffering itself And that no heart has ever suffered
when it goes in search of its dreams, because every second of the search is second's encounter with God and with eternity. Paulo Coelho