27-08-2018, 07:05 AM
(26-08-2018, 07:29 PM)automotive نوشته: @szeinalilathoriAutomotive عزیز سلام
@Torkan
سلام و متشکرم بابت پاسخ های قبلی
دارالترجمه فردوسی بالاخره امروز باز بود، گفتش هزینه نسخه اضافه 25% در زمان درخواست هستش و اگر فردای همان روز اقدام کنید هزینه 100% خواهد بود.
جالب هستش که همه به قانون دادگستری استناد میکنند، قانونی که نسخه 93 آن در سایت دادگستری موجود هستش و 10% در حین ترجمه و 25% تا 6 ماه بعد رو ذکر میکنه.
برای مهر دادگستری هم اعلام کردند که خودمون فقط میتونیم بگیریم و به شما نمیدهند!!
من وزارت امور خارجه در مشهد رو پیدا کردم، در سایتشون هم نوشتند که چه ساعتی مدارک رو تحویل میگیرند و چه ساعتی مهر شده تحویل میدهند
سوالی که از هر دو شما عزیزان داشتم، در صورت نیاز به مهر دادگستری، من باید به "دادگستری کل استان خراسان رضوی" مراجعه کنم یا محل دیگه ای؟
دادگستری زیاد داره مشهد.
با سپاس از شما عزیزان
پی نوشت: ترکان، قیمت بلیط قطار هم دو تا سه برابر شده، فقط قیمت بلیط اتوبوس بین شهری فعلا ثابت مونده.
لازم نیست حتما به اون دارالترجمه بدید، میتونید چندجا سوال کنید و جایی که بهترین تعرفه رو داره رو انتخاب کنید.
مهر دادگستری رو من از شعبه شهرستان خودمون گرفتم که یه دونه بیشتر هم در کل شهرستان نداره، در مورد شما من فکر میکنم بهتره که به شعبه دادگستری منطقه ای که دارالترجمه در اون قرار داره مراجعه کنید.
ارادتمند
الهام
.If it costs your peace, it's too expensive