29-08-2018, 09:33 AM
(29-08-2018, 07:07 AM)m.ost نوشته: مرسی
يه سوالي ديگه برام پيش اومد ولي نميدونم اصلا كسي جوابشو ميدونه يا نه جديدا اينطوري شده آخه، دفتر حفاظت منافع تو آمريكا مدارك رو فقط به صورت الكترونيك تاييد ميكنه و ديگه نميشه فرستاد بهشون كه مهر بزنه روش و بعد من بفرستم ايران
سايت نشا هم مدرك با تاييد سفارت ميخواد، به نظرتون من تصوير صفحه اينترنتي كه نشون ميده دفتر حفاظت تاييد كرده مدرك رو با كد رهگيري و خود مدرك آپلود كنم سايت نشا قبول ميكنن؟
خواهش
تا جایی که اطلاع دارم(چون خودم چند ماه پیش هنوز سیستم اینترنتی جایگزین نشده بود گرفتم ) وزارت خارجه یا همون سایت تاک و سفارت و وزارت علوم با هماهنگی همدیگر به صورت اینترنتی دارن عمل میکنن و تقریبا همه کشورها داره اینطوری میشه که سفارت ها الکتریکی تایید کنن. فقط بحث سر این که بانک همیشه اشتعال به تحصیل با مهر رو خواسته الان نمیدونم چی میشه.
در ضمن در حریان هستید که تا چند روز فقط فرصت دارید ثبت کنید و بعد اون دیگه احتمالا ارزی در کار نیست.
در ثمن به فول فاند ها هم ارز نمیدن تازگی ها یعنی اگر در اشتعال به تحصیل یا جایی نوشته شده فاند دارید حتی 1 دلار دیگه تایید نمیشه نامه
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.