11-09-2018, 03:25 PM
(05-09-2018, 10:57 PM) نوشته: سلام من دیسک کمر دارم و سال 90 که اود کرده بود دکتر نوشت هرنی دیسکال دارم و تو MRI هم نوشته
technique:the examination is performed using nultiple thin slices on diffirent planes and pulse sequences
Report:the size and signal intensity of all visulized vertebra bodies are normal.All diskes at least partially hydrated Except L4-L5 levelCentral broad base disk Protrusion is seen at L4-L5 level with anterior indentation of thecal sac.Visualized cord and conus medullaris are normal
با توجه به بخش ششم ایین نامه : بیماری های جراهی مغز و اعصاب
بند2_ انواع هرنی دیسکال یا Extrusion : معاف داعم
آیا من معاف میشم؟ شانسم چقدره؟
خیلی خیلی ممنون
سلام
احتمال معافیت وجود دارد اما از قطعی بودن آن بی اطلاع هستم.
(05-09-2018, 10:59 PM) نوشته: اقا یادم رفت ک اضافه کنم ک از سال 90 که اود کرد خیلی رعایت کردم و اصلا خودمو تو فشار ننداختم و الان دیگه درد کمر ندارم ولی خوب نه ورزش میکنم نه چیز سنگین بلند میکنم اگه مثلا فوتبال یا بسکتبال بازی کنم یا ماشین هول بدم یا چیز سنگین بلند کنم یه دردی شروع میشه ولی باز با یه هفته مراعات کردن و درست خوابیدن درست میشم
(09-09-2018, 05:00 PM) نوشته: سلام
متن ام ار ای من این هست
Disk deydration and central portrusion at l4.l5
Disk deydration and L1 paracentral extruion at l5.s1
عمل جراحی هم کردم به نام لامینکتومی ایا معاف دائم میشوم؟
سلام
این بیماری معافیت دارد اما از شدت بیماری شما برای دریافت معافیت بی اطلاع هستم.
(10-09-2018, 02:42 PM) نوشته: سوال من پرونده پزشکیم رفته کمیسیون و متوجه شدم که برای عرق کف دست معاف از رزم میدن
میخوام توی کمیسیون بررسی نشه یا بلافاصله رد بشه
تا تاریخ اعزامم عقب نیوفته
راه حلی وجود داره؟
پزشک هم برام زد خود اضحاری
میشه بگم من این بیماری ندارم و لغوش کنم؟
سلام
اگر ارسال شده است که فکر نمیکنم کار خاصی بتوان انجام داد، بهتر است از سازمان نظام وظیفه عمومی ناجا سوال کنید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید