17-09-2018, 06:36 PM
(27-08-2018, 10:20 AM)اسیلا نوشته: سلام
27 ساله هستم
کارشناسی شیمی کاربردی معدل 18.23 از دانشگاه ازاد مشهد
ارشد پلیمر از دانشگاه فردوسی مشهد معدل 17.71
یک مقاله isi
نمره ایلتس 6 R:6.5 - L:5.5 - W:6.0 - S:6.5
آیا شانسی دارم؟
برای کجا؟
موضوع پایان نامم لاستیک بوده
سلام
برای کانادا اقدام کنید، با توجه به اینکه برای دریافت کمک هزینه باید با اساتید ارتباط برقرار کنید و تعداد دانشگاه های کانادا زیاد نیست، بهتر است وقت را هدر ندهید و برای ارتباط با اساتید وقت صرف کنید.
(28-08-2018, 06:57 PM)sepid69 نوشته: سلام، وقتتون بخیر
میشه در مورد رزومه من هم نظرتون رو بگین.
کارشناسی از دانشگاه پیام نور با معدل ۱۳/۰۷ رشته مهندسی صنایع گرایش مهندسی مدیریت پروژه
دانشجوی ارشد از موسسه غیرانتفاعی کار ترم سوم معدل ۱۷\۴۲ که این ترم به آخر به ۵۰\۱۸ میرسه
مدرک آیلتس زبان هم تا عید میگیرم حداکثر.
مدرک ICS برای دو نرم افزار map و primavera دارم. دوره های ICDL و SPSS و Auto Cad و Skeychup رو گذروندم.
موضوع پروپوزالم الگوی تعالی سازمانی EFQM هست،
میخوام ببینم اصلا شانسی دارم برای پذیرش دکتری توی همین رشته در کانادا و باید توی چه زمینه هایی مقاله داشته باشم.
ممنون میشم کمکم کنین
معدل کارشناسی شما برای کانادا پایین است، اما به هر حال با اساتید مکاتبه کنید، زمینه ی مقاله را باید شما مشخص کنید، به نظر من بهتر است از موضوعات روز باشد.
(16-09-2018, 11:35 PM)nmtele نوشته: دانشگاه کارشناسی :سراسری شهرستان
معدل کارشناسی : 13.65
رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی:مهندسی برق-قدرت
دانشگاه کارشناسی ارشد :دانشگاه تبریز
معدل کارشناسی ارشد :16.01
رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد :مهندسی برق-مخابرات سیستم
تعداد مقالات :5 مقاله isi با ایمپکت های 1 الی 1.3
سابقه کار: 2 سال
سابقه دریافت بورس :ندارم
تالیف و یا ترجمه کتاب :ندارم
نمره زبان انگلیسی: TOEFL ibt 101
معدل کارشناسیم میدونم کمه واحد افتاده ام کم نداشتم میدونم نقطه ضعفه بزرگی هست ولی سعی کردم با پژوهش پوشش بدم و 2 تا مقاله دیگه در حال اماده کردنم میخواستم بدونم شانسم در چه حد هست.
ممنون میشم از دوستانی که وقت میذارند و راهنمایی میکنند.
والا مکاتبه کنید، هیچ چیز در کانادا شانسی نیست، اگر بتوانید نظر استاد را با سابقه ی پژوهشی به خود جلب کنید و برای دانشگاه معدل حداقلی ذکر نشده باشد میتوانید پذیرش دریافت کنید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید