30-01-2012, 12:07 AM
(29-01-2012, 06:41 PM)AHOURA نوشته: سلام به همه دوستان عزیزمن میشناسم افرادی رو که با شرایط پایینتر از شما در رشته میکروبیولوژی پذیرش گرفتند، در نتیجه فکر میکنم که شما شانس خوبی برای پذیرش باید داشته باشید، اما متاسفانه من اطلاعاتم در زمینه فاند در رشته شما خوب نیست و نمیدونم کدوم دانشگاههای کانادا در این زمینه بهتر هستند. اگر سوالهاتون رو در یکی از انجمنهای «علوم پزشکی و زیستی» یا «تحصیل در کانادا» بپرسید جوابهای بهتری خواهید گرفت.
من مدرک ایلتس اکادمیک ندارم مدرک ger هم ندارم اما ایلتس جنرال رو دارم 2
تا ژن ثبت شده و دو مقاله بین الملیل و 3 سال سابقه کار همراه با بیمه معدل ارشد و کارشناسی و کاردانیم همه حول 16.50 میچرخه رشتم انگل شناسی
پزشکی علوم ازمایشگاهی هست اهر سه مقطع هم دانشگاه سراسری
بود رتبه 3 کشوری رو هم دارم
به نظرتون با این شرایط با استاد مکاتبه کنم ؟،که اگه اوکی داد بعد برم اکادمیک رو بگیرم و بقیه کارها
2)با این شرایط فکر میکنید میتونم فول فاند بگیرم؟؟
3)فکر مکنید واسه ubc چقدر شانس دارم
4)دانشگاه های که تو زیر گروه پیرا پزشکی فاند خوب میدن کدوم دانشگاهان؟
بیشتر از همه واسه من فاند مهمه و بعد از اون برام مهمه که دانشگاه ترجیحا کانادا باشه که بتونم هم زمان برای اقامت اقدام کنم
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.