31-10-2018, 08:04 PM
(09-07-2014, 11:49 AM)saaaaam نوشته:رشته اپلای شده: Phd in Finance - دانشگاه استرالیای جنوبی - سال اپلای 2013مقطع تحصیلی کارشناسی - نام دانشگاه - معدل: حسابداری - علوم اقتصادی - 13.5مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد - نام دانشگاه - معدل: مدیریت بازرگانی گرایش مالی- ازاد تهران - 17تعداد مقالات آی اس ای با ذکر ایمپکت آنها: 8 عدد ای اس ای ایندکستعداد مقالات غیر ای اس ای خارجی: 5 عددتعداد مقالات علمی پزوهشی فارسی: 5 عددتعداد مقالات علمی ترویجی فارسی: 5 عددتعداد مقالات علمی فارسی: 3 عددتعداد کتب تالیفی: 4 عددتعداد مقالات ارائه شده در کنفرانس های بین المللی: 2 عددتعداد مقالات ارائه شده در کنفرانس های ملی یا داخلی: 2 عددنمره زبان: ایلتس اکادمیک 6.5افر دریافتی از دانشگاه: پذیرش - بورسیه (چه نوع و به چه میزان):
1- استاد پیدا کردم خودش ریس دپارتمان بود و گفت همه جوره ساپورتت می کنم
2- نمره ایلتس 7 می خواست دانشگاه ولی یک تبصره داشت که اگر دو مقاله به زبان انگلیسی داشته باشی نمره زبان را ویو می کنند.Thank you for your email, and your expression of interest in applying for the Masters by Research program in the University of South Australia Business School.
From the assessment that was made of your recent application for the PhD program, it was identified that you do not meet the English language proficiency requirements for entry into the PhD program. It was also identified that there is currently no supervision available in your research area. Please note, the entry criteria for the Masters by Research program is the same as the PhD program with regards to English language proficiency requirements and supervision availability and therefore, we regret to advise, that according to your previous application and assessment, you would not be eligible for entry into the Masters by Research program in the UniSA Business School.
Kind regards,
Michelle Trimboli
Administrative Officer: Research
University of South Australia Business School
سلام آقای سام. من هم همین دانشگاه رو اقدام کردم ( البته ریسرچ مستر فاینانس) .و سوپروایزرم حتی گفت همه کارهات رو حل میکنم. اونا تافل 100 میخواستن واسه اسکولار RTPi & UPS و من تافلم 98 بود. استادم هفته پیش بهم گفت اسکولار نمیگیری درحالیکه قبلش گفته بود صحبت کردم مشکل کمبود دو نمره تافلت رو حل کردم.
. من لیسانس مکانیک و فوق تو رشته MBA گرایش مالی از دانشگاه تبریز دارم. یک مقاله ، تافل 98 و جی آر ای کوانت 167 و وربال 149.
الان می خوام ببینم چیکار کنم؟ یک سال و نیم هست تو این مسیرم. تا حدودی دلسرد شدم که نمیتونم پذیرش با فاند بگیرم. آمریکا که اصلا حرفشو نزنید. اروپا سخته و دکتری سه ساله. پروپوزال ندارم و فقط به استادها ایمیل میزنم.حتی ریسرچ مستر ها رو هم اقدام کردم ( انگلستان. هلند. فرانسه. استرالیا. نیوزیلند) احساس میکنم این همه تجربه شما خیلی به من کمک میکنه. متاسفانه پیغام به صورت خصوصی هم نمیشه به شما ارسال کرد. صحبت با شما خیلی میتونه موثر باشه.
متشکرم،
سینا