04-11-2018, 04:33 PM
(02-11-2018, 03:23 PM) نوشته: باسلام .من یه خانم ۲۲ساله هستم با مدرک تحصیلی سیکل و همسرم هم ۳۵ سالشونه و مدرک دیپلم فنی و حرفه ای و ۱۰سال سابقه کار (کارشون نصب و تعمییر کولر گازیه ) یه دختر ۵ساله هم داریم ما تو لاتاری ثبت نام کردیم خواستم بپرسم اگر برنده شدیم شانسی برای گرفتن ویزا داریم؟
سلام. در مورد خاص شما راستش اصلا شرایط شرکت در لاتاری رو ندارید چون دارای دو شرط همزمان هست: 1- بالای 18 سال که شما دارید؛ 2-داشتن دیپلم کامل 12 ساله که شما ندارید ولی اگر کسی نداشته باشه باید در 5 سال اخیر حداقل دو سال سابقه کار در شغلهایی داشته باشه که مورد نیاز بالا در آمریکا هستن که اونم کار بسیار می کنه چون اکثر کسانی که تحصیلات بالایی ندارن شغلهاشون مورد نیاز بالا نیست، از جمله شغل تاسیساتی شما که الان چک کردم در سایت وزارت کار آمریکا که در منطقه شغلی 3 قرار داره کار همسرتون در حالیکه باید در job zone 4 and 5 باشه.
پی نوشت: اگر همسرتون یک پیش دانشگاهی بگیره دیگه بدون مشکل و هیییچ دردسری می تونه هر سال شرکت کنه و شمام زیر مجموعه ایشون باشید اما شما هم اگر می خواید شرکت کنید باید پیش دانشگاهی بگیرید تا دارای دو شانس قرعه کشی بشین. آرزوی موفقیت دارم.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم