08-11-2018, 03:42 PM
سلام ، من دانشجو هستم ، و قصدم مهاجرت و ادامه تحصيل است ، از اونجايي كه قراره در يك محيط انگليسي زبان درس بخونم و به زبان انگليسي با افراد تعامل داشته باشم ، هم ميخوام مكالمه ام مسلط باشم هم براي آزمون آيلتس نمره ٦ بگيرم . قبلا چند ترم كلاس زبان رفتم البته چند سال پيش آخرين كتابي ام كه خوندم كتاب آبي رنگ امريكن انگليش فايل بود ولي الان چند سال فاصله افتاده . يه مركزي در تهران (بلوار اندرزگو ) شنيدم كه مدرس نيتيو اسپيكر از كانادا داره ولي براي كلاس خصوصي فقط برگزار ميكنه . به من پيشنهاد دادن كه با كتابهاي تاپ ناچ ( بعد از تعيين سطح ) با ايشون خصوصي كار كنم چون كلاس گروهيش فقط براي مكالمه هست اونم كسايي كه انگليس شون در حد متوسطه . هزينه كلاس هم خيلي بالاست ( البته شايد براي من ) ساعتي ٨٥ هزار تومن !!! .
حالا بنظرتون چيكار كنم ؟؟ آيا كلاس خصوصي خوبه ؟؟ هزينه اش مناسبه يا فكر ميكنم بالاست ؟؟ بفرض اگر من تاپ ناچ كتاب سطح ١ يا ٢ بيفتم ، چقدر طول ميكشه تا به سطح ادونس برسم ؟؟ من كلا تا تابستان امسال وقت دارم . آيا كلاس گروهي بهتره ، در صورت امكان بهترين هاشو به من معرفي كنيد ؟؟ چون واقعا ميخوام مسلط به زبان بشم بطور واقعي و آيلتس ٦ هم ميخوام . ممنون ميشم از راهنمايي تون .
حالا بنظرتون چيكار كنم ؟؟ آيا كلاس خصوصي خوبه ؟؟ هزينه اش مناسبه يا فكر ميكنم بالاست ؟؟ بفرض اگر من تاپ ناچ كتاب سطح ١ يا ٢ بيفتم ، چقدر طول ميكشه تا به سطح ادونس برسم ؟؟ من كلا تا تابستان امسال وقت دارم . آيا كلاس گروهي بهتره ، در صورت امكان بهترين هاشو به من معرفي كنيد ؟؟ چون واقعا ميخوام مسلط به زبان بشم بطور واقعي و آيلتس ٦ هم ميخوام . ممنون ميشم از راهنمايي تون .