12-11-2018, 08:01 AM
(10-11-2018, 09:48 PM)Elmirasedighi نوشته: سلام خواهرم ١٤ سال پيش براي من اقدام كرده بود و الان دعوتنامه براي مصاحبه ام اومده كه خب قبلش بايد يكسري قرم پر كنم شما ميدونيد راهنماي فارسي براي پر كردن اين فرمها هست يا نه؟
اگر منظورتون فرم ds-260 هست، بعضی از وبسایتها اطلاعات و راهنما در مورد پرکردن این فرم دارند. عبارت «فارسی ds-260» رو اگر گوگل کنید، اطلاعاتی پیدا میکنید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.