02-12-2018, 12:37 PM
(02-12-2018, 12:19 PM)kimia jalali نوشته: منخیلی تحقیق کردم کسی نگفتکهدوره هستش همهمیگن ارشد به حساب میاد و همه جا تایید میشه مثل انگلستان که ارشدش ۱ ساله هستش. الان برای دکترا کلا این ارشد قابل قبول نیست؟ من الان میخوام ارشد تغذیه بخونم به زبان انگلیسی و ادامه هم بدم تا دکترا. میگن برای ارشد بورس وجود نداره و باید هزینه کنم و اسپانیارو پیشنهاد کردن. اما نمیدونم که چه راهی درسته. اگرکه اطلاعاتی دارید ممنون میشم بهم کمک کنین.
در فنلاند این دوره ها در مراکز آماتی کوولو تشکبل می شود و بطور تخصصی برای کسانی هست که قصد کاریابی دارند البته دوره های آماتی دو تا سه سالههم وجود دارد که مدارک لیسانس و کاردانی هم ارایه می دهد
نه برای دکتری دوره کمتر از دو سال مورد قبول نیست مگر شما یک فوق لیسانس دارید ولی قصد دارید برای دکتری رشته دیگری تحصیل کنید دوره یک ساله م تواند گپ بین رشته ای را پر کند کما اینکه در سال ۲۰۱۳ از نیوزلند و از ایتالیا افر مشابه برای دکتری فایننس گرفته بودم
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]