09-12-2018, 04:04 PM
(09-12-2018, 03:55 PM)automotive نوشته: سلام
برادر شما که ایران نیستید پس نیازی به VFG ندارید، در همان کشوری که حضور دارید اقدام کنید برای سفارت سوئیس.
1. اگر تمکن مالی داشته باشید و مشکل خاصی نباشه به نظر من احتمال دریافت ویزا قابل قبول هستش، در مورد قسمت دوم سوال بی اطلاع هستم.
2. اگر ایران هستید بله، طبق اعلام سفارت راه دیگری نیست، اگر شک دارید با سفارت تماس برقرار کنید.
3. اینجا را مطالعه کنید. این موضوع حقیقت هستش، هیچ متنی مبنی بر ورود صرفا به کشوری که برای شما ویزا صادر کرده وجود نداره اما خود وبسایت شنگن توصیه کرده برای کشوری افدام کنید که بیشترین میزان حضور رو در اون کشور دارید، فکر میکنم این موضوع که صرفا باید به همان کشور سفر کنید پایه علمی نداشته باشه، صرفا شاید تجربه باشه از بدرفتاری افسرها در فرودگاه ها که چرا ویزای مثلا آلمان دارید و اومدید ایتالیا، که شما بگید شنگن هستش دیگه.
قانونا میتونید این کار رو انجام بدید، چون محدوده شنگن هستش، شاید برخورد سلیقه ای افسرها در فرودگاه ها باشه اما منع قانونی نداره.
منابع، 3 1 2
با تسکر برادر
مساله اینجاست vfs داره جهانی میشه و سپردن به اونها کلا
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.