10-12-2018, 02:18 AM
(09-12-2018, 07:45 PM)sahar3508 نوشته: سلام دوستان بنده لیسانس روانشناسی دارم از دانشگاه پیام نور با معدل 14 و همسرم لیسانس نفت با معدل 15 .هنوز مدرک زبانی نداریم ولی هم من وهم همسرم برای کشور اتریش و فنلاند بین دوراهی هستیم.از اونجایی کاتریش المانی میخاد و فنلاند انگلیسی باید یکی رو هدف قرار بدیم برای مدرک زبان..میخاستم بدونم کدوممون شانس پذیرش داریم؟و اینک حتما برای اتریش باید مدرک المانی و گرفت یا نه؟؟قبلا از پاسخگوییتون ممنونم
بنظر من فنلاند شانس پذیرش و ویزا گرفتن در صورتی که نمره زبان لازم را کسب کنید بیشتر هست ولی شاید در اینده اتریش بازار کار بهتری نسبت به فنلاند داشته باشد
فقط امیدوارم که در مورد پرداخت شهریه تمکن مالی بین سالی ۱۰ تا۲۰ هزار یورو بعلاوه هزینه زندگی را داشته بشید
حداقل در رشته روانشناسی تا جاییکه می دانم بورسی وجود ندارد ولی مهندسی شیمی دانشگاه لاپرنتا تا جاییکه یاد دارم بورس داشت
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]