(27-12-2018, 03:27 PM)Shihan نوشته: سلام بر شما
من یه سوال داشتم در خصوص گرایش مکانیک، یکی از دوستانم که لیسانس مکانیک ساخت و تولید داره واسه مستر میخواد گرایش انتخاب کنه و واسه دکترا میخواد بره کانادا یا آمریک
روی ۲ تا گرایش گیر یکی manufacturing (قراره روی پرینتر سه بعدی کار کنه ) و دیگری bio mechanic که همون آناتومی انسان است
میخواستم بدونم اگه روی addative manufacturing کار کنه مشکل ساز میشه؟ آخه ممکن بحث کمپزیت و مواد هم هست
سلام
گرایشی رو انتخاب کنه که واقعا دوست داره و میخواد روش کار کنه. فکر کردن به این مسایل به نظر من زیاد منطقی نیست. علت داره. ما از فردا خبر نداریم جه خواهد شد.
با این حال در جواب شما خیر additive manufacturing خیلی هم به مواد و کامپوزیت مربوط نمیشه دوست شما هم لازم نیست بگه روی فلان موضوع اص ادیتیو کار خواهم کرد. یعنی کلا فازش ساخت و تولیدی هست. از نظر من مشکل خاصی نخواهد بود. مگر پروژه دفاعی برداره یا استادش خطری باشه
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.