30-01-2012, 11:37 PM
(30-01-2012, 03:56 PM)aliilab نوشته: سلام
توی application form یه قسمت هست که گفته اسم استادهایی که می تونن سوپروایزرت باشن رو بگو. من از یه استاد جواب گرفتم. به نظرتون اگه اسم چند نفر رو در کنار اسم اون استاد که جواب داده بنویسم، ضایع نیست؟ من میخوام که بیشتر از یه نفر مدارک من رو ببینن و اگه اون استاد نخواست ریجکت نشم. اصولا چجوری بررسی می کنن مدارک رو؟ فقط اونایی که ما اسمشون رو می نویسیم مدارک ما رو بررسی می کنن؟
اگر جمله ی کامل رو بیاری بهتر میشه نظر داد ولی معمولا اخلاقی و عقلانی بهتره که اسم اون استاد رو بنویسید و اگه در اون قسمت فرم جای دیگری هم هست برای نوشتن اساتید دیگر می تونید اونها رو بنویسید
معمولا بعضی موقعا میگن که با کسی هست دوست داری کار کنی و تا دو نفر مجاز هست(یکی اصلی و دیگری فرعی)بعضی موقعها هم میگن که لیست اساتیدی رو که علاقه دارید باهاشون رو بیارید
من فکر می کنم که تمام متقاضی ها رو همه ی استادا می بینن و اون قضیه که وقتی استادی که خیلی محکم به شما گفته اسم منو بنویس و دنبال ماجرا بوده اون بیشتر باعث دل قرص بودن دانشجو هست....
توجه داشته باشید که تفاوت هست بین اساتیدی که مایل کار باهاشون هستید و اینکه ایا با استادی مکاتبه داشتید و جوابی گرفتید یا خیر؟(از نظر من