28-12-2018, 09:28 PM
(28-12-2018, 02:22 PM) نوشته: سلام عزیزان ، من قبل عید یه بار وثیقه ۱۵ تومنی رو گذاشتم و رفتم ترکیه برگشتم ، موقع عبور از گیت بازرسی گذرنامه ، از من بلیط نخواست فقط پاسپورت و پرینت هزینه خروج رو گرفت ، حالا سوالم اینه که من الان دوباره میخام برم ترکیه و میخام تا یه مدت یکساله برنگردم ، من اگر خروج زیارتی ثبت کنم و سه میلیون وثیقه بزارم ، ویزای عراق هم بگیرم ، خروجی زیارتی هم واریز کنم ، فقط بلیط ترکیه بگیرم ، متوجه میشه پلیس گذرنامه ؟ چون بلیط رو که میگم دفعه قبل اصلا نخواست ، با اون سرعتی هم که برای من مهر زد ، نمیتونسته قطعا هم ممنوع الخروج بودن رو چک کنه هم کارت پروازم رو سیستمی چک کنه که بلیطم رو ببینه کجاس ، حالا امکان پذیر هست ؟ مرسی
سلام
اگر ویزای عراق دریافت کنید و به عراق سفر کنید و از آنجا به ترکیه سفر کنید که تقریبا غیر ممکن هستش که بتوانند از این موضوع اطلاع پیدا کنند.
اما اینکه ویزای عراق داشته باشید و از گیت خارج شوید و سوار هواپیمای ترکیه شوید فکر نمیکنم این کار عملی باشد.
البته این نظر من هستش، بحث ممنوع الخروجی و نوع خروج شما از گذرنامه الکترونیکی شما کاملا قابل مشاهده است و در مانیتور افسر گذرنامه مشخص خواهد شد، افرادی که ممنوع الخروج هستند را همینطوری در فرودگاه دستگیر میکنند.
برای بلیط هم باید راهکاری داشته باشند اگر اینگونه باشد که ویزای عراق و عوارض زمینی آن کمتر از سایر موارد است و همه از این راه قانون را دور خواهند زد.
در نهایت هم فکر نمیکنم جرم باشد، نهایتا اگر متوجه بشوند از خروج شما جلوگیری میکنند (که البته من کامل مطلع نیستم، شاید این کار از مصادیق جرم باشد)
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید