28-12-2018, 09:31 PM
نقل قول:متاسفانه زمانی متوجه شدم که ارشد روهم گرفته بودم?
پس کار خاصی نمیتوان انجام داد.
(26-12-2018, 12:59 PM) نوشته: سلام من یبار رد شدم بعد اعتراض گزاشتم شورای عالی پزشکی گفت معافی ولی گفت 10 روز دیگه برو نظام وظیفه شهرتون واسه کاراش خاستم ببینم این نظر نهایی است یا بعد شورا باز باید تهران تایید بشه؟
سلام
تا آنجا که من اطلاع دارم نظر شورا نهایی هستش، ان شا الله معاف خواهید شد، نگران نباشید.
(26-12-2018, 05:53 PM) نوشته: دیسک کمر l5دارم l5/s1 retrolisthesis grade 1 ,spondylosis_disc space narrowing ,dehydration,bulging,left central extrusion , left lateral recess_foraminal compromis معاف میشم . دانشجوم درحال تحصیل میتونم اقدام کنم . درد شدیدی هم دارم همه دکترا گفتن عمل . لطفا جواب بدین ممنون میشم
(27-12-2018, 09:36 PM) نوشته: لطفا جواب بدین عمل اندوسکوپی دیسک کمر( بدون برداشتن استخوان لامینا) انجام بدن معاف میشن . یا عمل نکن اقدام کنن برای معافی بهتره یا بعد عمل اقدام کنن لطفا جواب بدین ممنون.
متن زیر قانون معافیت در حین تحصیل هستش، به نظر شخصی من اول برای معافیت اقدام کنید چون بعد از عمل ممکن هستش اعلام کنند که مدارک بیمارستان را قبول ندارند و غیره، اما الآن با یک آزمایش در بیمارستان های مورد تایید آنها، بیماری شما اثبات شده و میتوانید برای معافیت اقدام کنید.
بخش ششم : بیماریهای جراحی مغز واعصاب
بند 2:
انواع هرني ديسكال يا Extrusion ديسک : معاف دائم
( در مورد بيماران عمل نشده ،انجام MRI ستون فقرات در مراكز درماني نظامي و يا دانشگاهي ضروري مي باشد و مواردي كه ممنوعيت داشته باشد از ميلوگرافي استفاده شود )
بند 9:
كيستهاي آراکنوئيد و ضايعات مادرزادي با اثر فشاري و توأم با اختلال عصبي با يا بدون عمل جراحي : معاف دائم
بند 10:
اختلالات عروقي مغز (مثل آنوريسم و A.V.M) : معاف دائم
بند 13:
كمپرسيونهاي نخاعي به علت تومورهاي استخواني مهره ها و يا سكل عفونتها و آراكنوئيديتها ، تنگي كانال نخاع و … كه همراه با علائم كلينيكي و پاراكلينيكي باشد يا به مرحله فلج رسيده باشد : معاف دائم
بند 14:
هر نوع جسم خارجي در داخل جمجمه و كانال نخاعي : معاف دائم
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید