19-01-2019, 09:43 PM
(19-01-2019, 08:56 PM)sami.m نوشته: سلام
من با معدل لیسانس 18.12 و نفر اول کلاس و آیلتس 7 ، رشته مهندسی صنایع برای دکترای مستقیم چقدر شانس دارم؟ جی آر ای هنوز ندادم ولی فک میکنم نمره خوب بخصوص در بخش ریاضیش بگیرم. بنظرتون وقتم رو بزارم برای جی ار ای خوندن و دکترای مستقیم، یا ارشد اینجا دانشگاه تهران برم؟
ممنون
چون گفتید جی ار ای ذهن ها به سمت شیطان میره!
اگر هدفتون صرفا ایالات متحده هست و حتما فول فاند میخواهید به نظر من دو جبهه ای کار کنید به خصوص اگر ارشد حتمی شده خوندتون در دانشگاه تهران. یعنی چی؟
یعنی اینکه ارشد رو برید بخونید و روی جی ار ای وقت زیادتری بزارید. جی ار ای گرفتید اپلای کنید چند تا دانشگاه. پذیرش که میگیرید ولی بحث فاند هست که برا دکتری مستقیم کمی فول فاند شدن زرنگی میخواد و دانشگاههای زیادی باید ا پلای کنید. اگر پذیرش گرفتید که فبها دانشگاه تهران رو پروندش رو میبندید و میرید وگرنه همون ارشد رو رو مقاله وقت بزارید و استاد پیدا کنید راحتتر میشه فول فاند شد.
جی ار ای به هر روی خیلی مهمه
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.