22-01-2019, 08:42 PM
(22-01-2019, 04:32 PM)automotive نوشته: تبدیل مقیاس 20 به 4 از طریق تقسیم معدل به 5 امکان پذیر نیست و به این راحتی ها نیست، مگر برای دانشگاه هایی که متقاضی ایرانی زیاد داشته باشند (همانند کانادا) و در وب سایت آن ها حداقل معدل از 20 را (به دلیل آشنایی با سیستم ایران) اعلام شده باشد که در مورد شما 14.8 صحیح است و اگر حداقل 15 مورد نظر آنها باشید نمیتوانید اپلای کنید.(هر چند در همین حالت نیز پیشنهاد میشود با منشی/اداره پذیرش مکاتبه کنید، شاید استثنا قائل شدند).
اما برای دانشگاه هایی که صرفا 3 از 4 نوشته شده، به دلیل اینکه سیستم آمریکایی با ایرانی از تقسیم به دست نمی آید، محاسبه ی معدل شما باید با استفاده از جداولی باشد که در همین تاپیک موجود هستش یا اینکه بعضا اعلام میکنند که از طریق موسساتی این کار رو انجام بدید همانند WES
این مورد از زبان ایرانی ها گفته شده اما در ریزنمرات قابل ترجمه تمامی دروس افتاده قابل مشاهده است و در معدل کلی شما تاثیر مستقیم دارد، برخلاف گفته ها که عدم تاثیر دروس افتاده را بیان میکنند.
به طور کلی اگر معدل سیستم آمریکایی برای اپلای وجود داشته باشد به دانشگاه ایمیل بزنید و نحوه ی تبدیل معدل را سوال کنید.
در نهایت هم معمولا مشکلاتی از این قبیل با مکاتبه قابل حل شدن است اما مطلع باشید که صرف تامین حداقل ها، دلیلی برای دریافت پذیرش نیست، آن هم دانشگاه های کشورهایی همانند کانادا که به معدل اهمیت بیشتری میدهند.
به نظر من برای دانشگاه هایی اقدام کنید که حداقل معدلی برای اپلای نداشته باشند یا اینکه رزومه ی شما آنقدر خوب باشد که برای شما در مورد معدل استثنا قائل شوند، هرچند این مورد زمانی اتفاق میافتد که با تبدیل معدل خود از سیستم 20 به 4 با استفاده از روش مورد نظر دانشگاه، معدل شما به حداقل مورد نظر نرسد که این مورد بسیار به نمرات شما بستگی دارد که آیا نمرات شما بالا است و صرفا با چند درس افتاده به این میزان کم شده است یا اینکه واقعا میانگین معدل شما پایین است.
خیلی متشکرم از پاسخ دقیقتون
شنیده بودم که اگر درسی رو افتاده باشیم، در سیستم دانشگاهی ایران می تونیم اون رو حذف کنیم که متاسفانه من قبل از گرفتن مدرک موقت این کار رو نکردم
تصو می کردم که با این کار نمره کلا حذف میشه که متاسفانه درست نیست
باز هم متشکر از توجهتون