30-01-2019, 09:34 PM
(30-01-2019, 01:54 AM) نوشته: سلام من بیماری به اسم کم کاری پارا تیروئید دارم که تو لیست بیماری هایی که معاف دائم هستن مشاهده کردم.من با این که همچین بیماری دارم اما هیچ مشکلی تو زندگیم ندارم وخداروشکر خیلی کارهارو میتونم انجام بدم فقط باید هرهشت ساعت قرص بخورم من خیلی نگران شغل اینده ام هستم که چه کاری نصیبم بشم واسه همین سردوراهی گیر کردم که برم دنبال معافیم یانه برم این دوسال به جون بخرم که کار خوبی پیدا کنم
سلام
اگر واقعا به استخدام دولتی امیدوار هستید، به نظر من 2 سال سربازی رو بگذرونید و استخدام بشید و خودتون رو راحت کنید، اگرنه که معافیت دریافت کنید.
قانونا نباید منعی باشه اما تا آنجا که به چشم دیدم قانون در این مورد خاص رعایت نمیشه.
یک نکته مهم هم این هستش که اگر شغل شما خاص باشه یا حساس، باید آزمایشهای پزشکی انجام بدید و این آزمایشها هیچ ارتباطی با معافیت نداره اما اگر پاس نکنید باز هم نمیتوانید استخدام شوید. مثلا کسی که چشمانش ضعیف است نمیتواند نگهبان (مثلا) بانک شود حتی اگر سربازی رفته باشد و قانونا مشمول معافیت نشود.
قوانین استخدامی معمولا نگهبان ها خیلی سخت هستش به علاوه شغل های نظامی (پلیس، سپاه، ارتش، نیروی انتظامی و سازمان های وابسته)، سخت ترین شرایطی که دیدم برای پلیس فتا بوده.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید