02-02-2019, 05:27 AM
(31-01-2019, 09:47 PM)seyed_amir نوشته: سلام به همه دوستان
من ترم ۵ کارشناسی مهندسی مکانیک هستم
میخواستم برای ارشدم اپلای کنم و ترجیحا آمریکا و بعد کانادا مدنظرم هست بهمراه کمک هزینه تحصیلی(در عین حال که میدونم شاید خیلی بعید باشه)
معدلم چیزی حدود ۱۵ است و تصمیم دارم که نمره زبان و جی ار ای بالایی بگیرم و هر کاری که لازم باشه برای پذیرفته شدن و پوشاندن معدلم انجام بدم اگر لازم به مقاله دادن هم باشه مشکلی ندارم
اگر برای امریکا و کانادا امکانش نیست اگر ممکنه راهنمایی کنید میتونم برای المان یا کلا اروپا فاند بگیرم؟.
ممنونم
سلام. تاجایی که من اطلاع دارم پذیرش دوره مستر در دانشگاه های اروپایی اغلب رایگان نیست و فاند هم نداره. در بهترین حالت با رزومه قوی من دیدم که اسکالرشیپ دریافت کردند که فقط شهریه رو کاور کرده. برای همین اگر حتما فاند براتون مهمه، آمریکا و کانادا رو مدنظر قرار بدید، رزومه تون رو بهتر کنید و به استادها ایمیل بزنید. حتی اگر فاند کامل نگیرید برای مستر پارشیال فاند هم میشه گرفت ضمن اینکه در کانادا اجازه کار خارج از دانشگاه هم دارید ( بیست ساعت در هفته) که می تونه کمک باشه.
گزینه دیگه پیش روی شما دانشگاه های ایتالیاست مثل دانشگاه میلان که بورسیه دارند. می تونید برای اونها هم اپلای کنید.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو.