03-02-2019, 05:20 PM
(03-02-2019, 12:16 PM)giga نوشته: با سلام می خواستم بدونم دانشگا های امریکا برای مقطع دکترا و پذیرش پاییز کی و چه جوری اپلیکیشن ها رو بررسی می کنن؟ آیا طی یک جلسه کمیسیون پذیرش تشکیل میشه و دانشجو ها انتخاب میشن؟ یا استادها جدا جدا چک میکنن اپلیکیشن ها رو. می خوام بدونم تا کی وقت دارم نمره زبان و رکامندیش ها رو برسونم؟
سلام، تا جایی که من اطلاع دارم هر دپارتمانی یه admission committee داره که اپلیکیشن ها رو بررسی می کنه. بسته به دانشگاه ممکنه تمایل یه استاد تو اون دپارتمان برای جذب یه دانشجو، تاثیر خیلی مثبتی در پذیرش دانشجو داشته باشه.
معمولا تو سایت دانشگاه می نویسند چقدر وقت دارید نمره زبان و ریکام ها و درکل مدارک رو تکمیل کنید. خیلی بهتره که همه مدارک لازم رو تا قبل از ددلاین یا روز ددلاین اپلای به دستشون رسونده باشید. اگر نه، ظرف یه هفته ده روز بعد از سابمیت مدارک. گاهی دپارتمان، برای بررسی فایل نمره زبان براش کفایت می کنه ولی در صورتی که شما رو تایید کردند معمولا پرونده شما به grad school فرستاده میشه و معمولا ریزنمرات رسمی و ریپورت رسمی نمره زبان و ... برای Grad School لازمه تا نامه رسمی پذیرش دانشجو رو صادر کنند.
می تونید ایمیل بزنید و از دپارتمان بپرسید.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو.