07-02-2019, 08:48 PM
سلام
بله 3 نفر اول کنکور دکتری (اگر اشتباه نکنم هر سه نفر، باز هم از خود دانشگاه سوال کنید) کاملا رایگان تحصیل میکنند.
تحصیل در ایران نیز رایگان است اما هزینه ی زندگی را درنظر بگیرید، در خارج از کشور نیز به همین صورت است، صرف دریافت پذیرش رایگان که نمیتوان چند نفری در آن کشور زندگی کرد، هزینه ها قابل توجه است.
البته اگر فرزند داشته باشید هزینه ها افزایش خواهد داشت.
راه های بهتری وجود دارد، همسر شما کار کنند و شما کمک هزینه ی تحصیلی دریافت کنید، البته اگر ایشان نیز اپلای کنند و کمک هزینه ی تحصیلی دریافت کنند که کار بسیار راحت خواهد بود، هرچند بحث فرزند هنوز جدا است.
اگر بتوانید کار خود در ایران را حفظ کنید و درآمد خود را اگر قابل توجه است برای خودتان به آن کشور ارسال کنید شرایط متفاوت خواهد بود.
به هر حال، ترکیه و ایتالیا انتخاب های مناسبی هستند.
نقل قول:1. آیا چیزی تحت عنوان بورسیه برای دانشگاه آزاد وجود دارد ؟ ( مثلا تضمین تدریس بدهیم یا چند مقاله ISI ارائه دهیم یا .... )
بله 3 نفر اول کنکور دکتری (اگر اشتباه نکنم هر سه نفر، باز هم از خود دانشگاه سوال کنید) کاملا رایگان تحصیل میکنند.
نقل قول:2. کشور های دیگر که بورسیه میدهند ( ذکر میشود تحصیل رایگان - خوابگاه رایگان - پرداخت حقوق ) آیا کشوری وجود دارد که به جای خوابگاه یک سوئیت در اختیار دانشجو قرار دهد ؟2. خوابگاه اجباری نیست و هیچ دانشگاهی به شما خوابگاه نخواهد داد مگر آنکه کرایه ی بسیار زیادی از شما بگیرد، با همان میزان کرایه عموما میتوانید یک واحد آپارتمان کرایه کنید و با خانواده در آن واحد زندگی کنید.
تحصیل در ایران نیز رایگان است اما هزینه ی زندگی را درنظر بگیرید، در خارج از کشور نیز به همین صورت است، صرف دریافت پذیرش رایگان که نمیتوان چند نفری در آن کشور زندگی کرد، هزینه ها قابل توجه است.
نقل قول:3. ارزان ترین کشور ( از لحاظ مخارج زندگی ) که بورسیه تحصیلی بدهد کدام کشور است ؟ایتالیا، ترکیه، سخت نگیرید، اگر همسر شما ویزای همراه دریافت کنند و در آن کشور کار کنند، شما نیز وجه نقد داشته باشید تا بتوانید با حساب بانکی خود ویزا دریافت کنید و حساب و کتاب ها را نیز درست انجام بدهید میتوانید در آن کشور زندگی دانشجویی داشته باشید، شما کمک هزینه از دانشگاه دریافت کنید و همسر شما کار کنند.
4. به نظر شما چقدر زمان میبرد تا بنده در یک کشوری مثل استرالیا کار پیدا کنم ( بنده ادمین یک شرکت ISP هستم و 5 سال سابقه کار دارم )
البته اگر فرزند داشته باشید هزینه ها افزایش خواهد داشت.
نقل قول:5. آیا کشوری وجود دارد که یک سوئیت ارائه بدهد ؟ ( چون بنده واقعا برام مهمه که منزل ارائه شود - بنده تنها نیستم )بالا پاسخ دادم.
نقل قول:6. آیا روشی یا راه حلی وجود دارد که بتوان حداقل یک سال از دولت آن کشور حقوق دریافت کرد تا یک شغل پیدا کنم ؟اگر مهاجرت قانونی کرده باشید بله، اگر پناهنده شوید و آزادی خود را سال ها زیر سوال ببرید، بله،
راه های بهتری وجود دارد، همسر شما کار کنند و شما کمک هزینه ی تحصیلی دریافت کنید، البته اگر ایشان نیز اپلای کنند و کمک هزینه ی تحصیلی دریافت کنند که کار بسیار راحت خواهد بود، هرچند بحث فرزند هنوز جدا است.
نقل قول:7. در ایران چگونه میتوانم با هزینه کمتر دکتری بخوانم ؟دکتری در پیام نور بسیار ارزان تر است، دکتری در دانشگاه دولتی روزانه نیز رایگان است.
نقل قول:8. آیا کشوری هست که به همراه بورسیه دکتری به شما شغل هم بدن ؟بله، شغل تدریس در دانشگاه به همراه کمک هزینه ی (بورسیه همانند گرنت که پول زیادی نیست) به هر حال با ویزای دانشجویی محدودیت ساعت کاری دارید.
اگر بتوانید کار خود در ایران را حفظ کنید و درآمد خود را اگر قابل توجه است برای خودتان به آن کشور ارسال کنید شرایط متفاوت خواهد بود.
به هر حال، ترکیه و ایتالیا انتخاب های مناسبی هستند.
(06-02-2019, 03:57 PM)network99 نوشته: سلام
بنده چند سوال دارم ممنون میشم بنده را راهنمایی نمائید
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید