11-02-2019, 06:08 PM
(11-02-2019, 12:03 PM)samaneh rood نوشته: سلام دوباره.
ببخشید من یادم رفت بگم برای ارشد .
بیشتر خودم به دنبال اروپا هستم و شنیدم کمک هزینه برای ارشد هم کمه و نمیشه به راحتی پیدا کرد. برای پیدا کردن دانشگاه های اروپایی توی رشته خودم میشه کمی راهنماییم کنید.
با این که مدام سوال و پرسش های این بخش و بخش های دیگه ای که خیلی کمک کننده هست رو میخونم باز نمیتونم دانشگاه های رشته خودم درست و حسابی پیدا کنم.
برای بهار2020 هم گفتم تا من بتونم دانشگاه پیدا کنم و ایمیل ها رو شروع کنم و زبان بگبرم شاید این بهار 2020 بهتر باشه ولی نمیدونشتم برای پاییز کمک هزینه بیشتر هست.
پس به نظر شما بهار2020 زیاد جالب نبست اونم برای ارشد؟
سلام
اسم رشتتون به انگلیسی به علاوه کشور مورد نظر جست و جو کنید البته اگر زیر شاخه های ارشد را اطلاع دارید آنها را جست و جو کنید
مثلا عبارت food science university in usa را جست و جو کنید یا اگر رشته ی شما industrial food engineering هستش، همین عبارت را جست و جو کنید.
اما توجه داشته باشید که تمامی دانشگاه ها با این روش پیدا نخواهند شد. باید از طریق وب سایتهایی که دانشگاه های کشورها را رتبه بندی میکند یا لیست کاملی از دانشگاه های آن کشور دارد، یک به یک وارد وب سایت دانشگاه شوید و رشته ی خود را جست و جو کنید، صرف داشتن آدرس اینترنتی یا نام دانشگاه و نام انگلیسی رشته به راحتی میتوان با یک جست و جوی ساده متوجه شد که این رشته در دانشگاه مورد نظر وجود دارد یا خیر.
اگر به رده بندی ایران اهمیت میدهید از لیست دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم استفاده کنید.
خب پاییر 2019 که تمام شد و اولین فرصت اپلای بهار 2020 هستش که حتما برای این زمان آماده باشید و اصلا 6 ماه بیکار ننشینید تا به زمان اپلای پاییز 2020 برسید.
برای ارشد در اروپا همانطور که گفتم بعضا ددلاینهای شناور دارند و موقعیتی باز میشود و دانشجو میگیرند پس صبری در کار نیست.
از وب سایهای معروف همانند https://www.findamasters.com نیز میتوانید برای یافتن کمک هزینه تحصیلی استفاده کنید، به هر حال باید هرچه سریعتر در امتحان زبان شرکت کنید.
هیچکس بهتر از خود شما و دلسوزتر از خود شما در راه اپلای وجود ندارد، پس وقت بگذارید و به دقت جست و جو کنید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید