07-03-2019, 11:07 PM
(07-03-2019, 12:33 PM)sa.aa نوشته: سلام دوستان من این متن رو که خوندم یه سوال برام پیش اومد و کمی نگران شدم ....من از طریق عدم کاریابی مدارک کارشناسی و ارشدم رو آزاد کردم و از دانشگاه تحویل گرفتم ولی دیگه اصل مدرک رو تو سامانه برای تایید وزارت علوم نذاشتم (طبق دو خط آخر متن بالا) .الان هم دانشجوی دکتری هستم و میدونم که دانشگاهمون برای تایید مدارک کارشناسی و ارشد به دانشگاه های قبلی من نامه درخواست تاییدیه زده. الان برای من مشکلی به وجود میاد؟ دانشجو هستم دیگه اصل مدارکم رو الان نفرستم تو سایت برای تایید ؟ قضیه این تایید آخر برای چیه اصلا؟ممنون میشم پاسخ بدین.
سلام
دو خط منظورتون متن زیر هستش
نقل قول:مدارکت رو میگری بدشم مدارک رو برای تایید وزارت علوم باید بزاری تو سامانه mad.saorg.ir بعد زنگ بزنی به دانشگاه بگی مدارکت رو تایید کنن بعد دانشگاه وزارت تایید میکنه و وقت پست میده میتونی پست کنی میتونی دستی ببری موفق باشی التماس دعا
مدارک برای اینکه قابلیت ترجمه رسمی داشته باشند باید در سامانه اعلام شده ثبت شوند، سپس دانشگاه شما مدارک را تایید کند، بعد از آن مدارک را طبق دستور العمل به آدرس اعلام شده پست کنید تا مهر برجسته وزارت علوم بر روی مدارک شما درج شود تا بتوانید ترجمه رسمی داشته باشید و این پروسه هیچ ارتباطی با آزادسازی مدارک ندارد، تمام مدارک باید این پروسه را انجام دهند، مگر دانشگاه آزاد باشد که سیستم خود را دارد. ضمنا حتما ریزنمرات را نیز همزمان تاییدیه بگیرید تا بتوانید ترجمه رسمی کنید.
فایل راهنمای آن سامانه کاملا گویا توضیح داده است.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید