10-03-2019, 02:24 PM
(10-03-2019, 12:45 PM)Torkan نوشته: سلامسلام مجدد
به احتمال زیاد فول فاند نیستند (معنی فول فاند به نظرم بد تعبیر میشه از طرف برخی دوستان) و اگر هم هستند جزو مواردی هست که نمیشه تعمیم داد.
شما لطفا اسم بورس و رشته مربوطه رو بگید تا بررسی کنم.
مثلا خود من سال پیش بورس 11 هزار یورویی دانشگاه بولونیا رو بردم برای ارشد تازه برای رشته ای غیر از رشته خودم. 3 هزار تا میرفت شهریه و بقیه میموند که عملا میشد فول فاند ولی در کل در مقطع ارشد گرفتن فول فاند در مقابل دکترا احتمالش خیلی کمتر هست و البته به شانس هم بستگی دارد.
شما میتوانید از میان تمام دانشجویان ارشد خارج از کشور امار هم بگیرید که فول فاند هستند یا نه موقع ورود به دانشگاه البته، نه بعد یه سال و ...
از سال ۲۰۱۷ هنگام اپلای برای پذیریش در مقطع ارشد در فرم اپلای گزینه در نظر گرفته شدن برای بورس اضافه شده است
با توجه به اینکه الان من برای دانشگاه کار می کنم ر میتینگهای پرسنل جزیاتش را دیدم
۱- هر دانشگاه در هر رشته به یک یا دو نفر بورس کامل شهریه بعلاوه پردخت کمک هزینه زندگی حدود ۵۶۰ یورو ماهانه برای یکسال می دهد سال دوم اگه واحدهای حداقل ۶۰ واحد با معدل ۴ از ۵ پاس کنند دوباره تمدید برای سال دوم می شود
۲- به یک تا دو نفر تخفیف ۱۰۰ درصد شهریه با شرایط مورد یک می دهند
۳- به تعداد بیشتری از مرد دو شهریه ۵۰ درصدی تخیفیف اعطا می شود
۴- به تعداد بیشتر از مورد سوم ۲۵ درصد تخفیف شهریه داده می شود
این بورسیه ها برای داوطلبان خارج از اتحادیه اروپا هست
شاد باشید
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]