10-03-2019, 06:49 PM
(10-03-2019, 03:40 PM)Torkan نوشته: با تشکردانشجویان ارشد در فنلاند غذای دانشجویی به قیمت ۲٬۶۰ یورو بعلاوه بیمه دانشجویی تقریبا رایگان بعلاوه خوابگاه دانشجویی بسیار ارزانتر از قیمت بازار و موارد بسیاری دیگر تخفیف حتی در حمل و نقل شهری دارند
با این جزییات 560 یورو ماهانه بعیده فول فاند حساب بشه در فنلاند. منظور این نیست کلا خرج نکنی و هیچی نخری! تازه اگر مالیات کم نشه و تازه اگر شهرش شهر بزرگ نباشه
ازندگی نوشته های یکی از دوستان که اتفاقا فکر کنم دانشگاه شما باشه ( اگر خود شما نبوده باشید ! ) بنده این رو میگم فول فاند
اکثڕ افرادی که من میشناسم دکتری نه ارشد ماهانه ٢٤٠٠ یورو دریافت میکنن که ٦٠٠ تاش واسه تکس و بیمه بیکاری و ... میرە و ١٨٠٠ تاش میمونه.
این مبلغ برای مقطع ارشد بسیار عالی هست چون معاف از مالیات هم می باشد
دکتری حداقل حقوق دو هزار یورو که با کسر مالیات و بیمه حدود هزار و پانصد و پنجاه یورو دریافتی خواهد بود و غذای دانشجوی دکتری بطوز مثال ۶ یورو می باشد
بنظر من با همان حقوق پانصد و شصتیورو ماهانه زندگی دانشجویی مجردی می گذرد
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]