16-05-2019, 08:26 AM
سلام به همه، دوستان تو آگهی یکی از دانشگاه های سوئد گفته دانشجو باید second-cycle qualification داشته باشه به عنوان ریکوایرمنت یا 240 واحد پاس کرده باشه که 60 تا از این 240 تا second-cycle باید باشه. تا اونجایی که از بقیه پرس و چو کردم second-cycle میشه مدرک ارشد. اینکه 60 واحدو گفتن باید second-cycle باشه یعنی ارشدی که ما 30-31 واحد پاس می کنیم میشه معادلش که خب این یعنی ضریب 2 نه 1.5!
180 واحد هم از اون 240 تا باقی میمونه که تو مقایسه با 140 واحدی که ما تو کارشناسی پاس میکنیم نه ضریب 1.5 صدق میکنه براش نه 2
طبیعتا مشکل من معدل پایین کارشناسیمه وگرنه کاری به این ضرایب و تعداد واحدا نداشتم و با خیال راحت ترجمه و آپلود میکردم، ولی الان میخوام بدونم اگه ضریب 2 صدق میکنه (یعنی تقریبا 2 سال آخر کارشناسی براشون مهمه) آیا امکان داره من معدل و ریزنمرات 2 سال آخر (نه کل کارشناسی) رو براشون ارسال کنم؟
180 واحد هم از اون 240 تا باقی میمونه که تو مقایسه با 140 واحدی که ما تو کارشناسی پاس میکنیم نه ضریب 1.5 صدق میکنه براش نه 2
طبیعتا مشکل من معدل پایین کارشناسیمه وگرنه کاری به این ضرایب و تعداد واحدا نداشتم و با خیال راحت ترجمه و آپلود میکردم، ولی الان میخوام بدونم اگه ضریب 2 صدق میکنه (یعنی تقریبا 2 سال آخر کارشناسی براشون مهمه) آیا امکان داره من معدل و ریزنمرات 2 سال آخر (نه کل کارشناسی) رو براشون ارسال کنم؟