05-06-2019, 12:48 PM
(04-06-2019, 11:19 PM)farnaz94 نوشته: سلام
من رشته ی لیسانسم آموزش زیست شناسی بوده و الانم کارشناسی ارشد زیست گیاهی دارم می گیرم. از رشتم بدم نمیاد اما عاشقش هم نیستم. با توجه به اینکه با رشته ی لیسانسم شغل دارم تصمیم گرفتم دکتری رو ی رشته ی مرتبط و در همون مسیر شغلیم بخونم مثل رشته های تکنولوژِ آموزشی و یا آموزش زیست شناسی.
توی ی تاپیک دیگه ی سوال پرسیده بودم و چون این موضوع رو عنوان کرده بودم گفتن برای رشته های" آموزش " خیلی سخت میشه پذیرش گرفت، آیا این درسته؟
در هر صورت با توجه به اینکه رشه ی کارشناسی ارشدم غیر مرتبطه مشکلی پیش نمیاد؟
کلا هر نکته ای در این رابطه می تونید بهم بگید. ممنون
سلام
فکر کنم یک سو تفاهم پیش امد منظور من این بود در رشته های مرتبت به اموزش شانس کمتری برای گرفتن بورسیه و یا اسکالرشیپ وجوذ دارد الات در دنیا بیشتر فاندها برای رشته های مرتبط با صنعت و یا فناوری ارتباطات یا همان کامپیوتر و شاخه های مرتبط هست
پیشنهاد من این بود گرایشی از زیست شناسی که کاربرد صنعتی دارد انتخاب کنید مثلا بایوتکنولوژی
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]