01-02-2012, 07:20 PM
من مصاحبه های تلفنیم با موبایل بهتر از تلفن ثابت بوده. البته شاید به گوشی هم بستگی داشته باشه، کیفیت صدای گوشی من خیلی بهتر از تلفن خونه مون هست! در ضمن بر خلاف نظر soilman به نظر من از کارت استفاده نکنی بهتره، چون درسته که ارزونتر در میاد ولی کمی مکث و تاخیر در رسیدن صدا وجود داره و برای شما که احتمال داره کمی استرس داشته باشی و به هر حال با یه نفر غیر هم زبان صحبت می کنی موضوع مهمی هست.
در مورد نرم افزار من تقریباً از همه استفاده کردم، فکر می کنم گوگل تاک از همه بهتر باشه، بعدش Oovoo. اسکایپ یه وقتایی وصل نمی شه بدون ف%یلتر شکن... به هر حال تو هر کدوم از این ها آی دی داری به استاد بده، بعضی وقتا باید بر اساس سعی و خطا رفت جلو. همینطور توصیه می کنم در حین مکالمه هیچ صفحه اینترنتی دیگه ای باز نکنی تا سرعت کم نشه.
برات آرزوی موفقیت دارم و مطمئن باش آسونتر از اونی می شه که فکرش رو می کنی.
در مورد نرم افزار من تقریباً از همه استفاده کردم، فکر می کنم گوگل تاک از همه بهتر باشه، بعدش Oovoo. اسکایپ یه وقتایی وصل نمی شه بدون ف%یلتر شکن... به هر حال تو هر کدوم از این ها آی دی داری به استاد بده، بعضی وقتا باید بر اساس سعی و خطا رفت جلو. همینطور توصیه می کنم در حین مکالمه هیچ صفحه اینترنتی دیگه ای باز نکنی تا سرعت کم نشه.
برات آرزوی موفقیت دارم و مطمئن باش آسونتر از اونی می شه که فکرش رو می کنی.