30-06-2019, 09:23 AM
(14-06-2019, 02:33 PM)samanenoor نوشته: درود.روزتون بخیر.
من تازه عضو شدم و دقیقا نمیدونستم که کجا باید سوالمو بنویسم پس اگه دارم جای اشتباهی سوالمو میپرسم شرمنده.
من دانشجو ترم 4پزشکی دانشگاه جندی شاپور اهوازم(پردیس)توی 3ترم گذشته معدلم جز 3 نفر دانشجوی برتر ورودیمون بود(بالای 17بود معدلم)میخواستم بپرسم که اولا برای پذیرش باید از چه زمانی اقدام کنم یعنی بعد از تموم شدن دوره عمومی و برای گرفتن تخصص اقدام کنم یا میشه توی همین دوره عمومی هم کاری کرد؟اگه میشه توی دوره عمومی اقدام کرد،توی چه مقطعی میشه یعنی زمان علوم پایه یا اکسترنی یا اینترنی؟
دوم این که من الان باید چی کنم تا بتونم خودمو واسه پذیرش اماده کنم؟باید روی چی کارکنم توی موقعیت فعلیم؟
با تشکر
سلام دوست خوب مدارک رشته های پزشکی و دارو سازی و دندانپزشکی ایران را برای کار و تحصیل اینور اب قبول ندارند مگر دوباره چند سال دوره بگذرانید
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]