23-08-2019, 05:46 PM
(23-08-2019, 02:08 PM) نوشته: سلام.خسته نباشد.سوالی داشتم.من مدرک مربیگری امادگی جسمانی.بدن سازی.و همچنین.مربیگری کشتی را دارم.همچنین کارشناسی تربیت بدنی هم هستم سابقه مربیگری.هم دارم.چند سال.گفتم برای ادامه تحصیل .و ایجاد شغل میشه به کانادا.مهاجرت کرد.سلام در صورت داشتن شرایط بله میشه اقدام کرد ولی با کلیاتی که شما نوشتین نمیشه برای مورد شما نظر داد. انجام کارش طول می کشه.
*** برای دنبال کردن پاسخها و استفاده بهتر از forum بهتره عضو بشید. من به شخصه به اعضای سایت پاسخ کاملتری می دم و این دلایل خاص خودش رو داره که نیازی به نوشتنش نمی بینم. ***
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم