30-08-2019, 08:17 AM
(28-08-2019, 11:25 PM)llvll.asoud نوشته: سلام دوستان وقت بخیر . بنده دانشجوی سال دوم دکترای داخل کشور هستم. با توجه به اینکه ارشد و دکترا یک دانشگاه بودم برای همین انصراف از دکترا نمیتونه گزینه مناسبی برام باشه چون در گرفتن ریکامندیشن با مشکل مواجه میشم ( اساتید نمیدن ) . اینکه من دکترامو تموم کنم و سپس برای دکترای دوم در خارج از کشور اقدام کنم آیا کار درستیه؟ شدنی هست؟ اینکه در طول این دوسال باقیمانده درسم رزومه علمی خودمو قوی تر کنم و سپس برای دکترای دوم با توجه به مدرک ارشد ( بدون ذکر گرفتن دکترا ) و رزومه علمی و پژوهشی که در طول دوران دکترا بدست آوردم برای دکترا اقدام کنم؟ اگر در زمینه وقفه تحصیلی هم سوال بشه بگم در حال مطالعه و گذراندن دوره سربازی و غیره بودم. معافیت پزشکی هم دارم . من بعد اتمام دوره دکترام باید تمام مدارکمو آزاد کنم؟ یعنی دوره دکترا رو هم باید آزاد کنم؟
اونموقع دیگه فرصت مطالعاتی نباید برم درسته؟ منظور جوری نباشه برم فرصت مطالعاتی و بعدا اگه بخوام واسه دکترای دوم اقدام کنم دروغام رو شه
ممنون میشم سوالاتم رو پاسخ بدید و اگر موردی هم بود که نیاز به گفتن باشه و من بهش اشاره نکردم اونهارو هم مطرح بفرمایید
این امکان وجود داره که شما بعد از گرفتن دکترا از ایران دوباره برای دکترا در خارج از ایران اقدام کنید، ولی چند تا مساله وجود داره:
۱. شما میخواهید از رزومه علمی خودتون، در واقع مقالاتی که در طول تحصیل دکترا در ایران چاپ خواهید کرد، برای گرفتن پذیرش استفاده کنید، ولی نمیخواهید بگید که از ایران دکترا گرفتید. احتمالا اسم استادهای فعلیتون هم روی اون مقالات خواهد بود. نمیدونم چطور میخواهید توجیه کنید که شما این مقالات رو با استادهای دانشگاه و چندین سال بعد از فارغالتحصیلی از کارشناسی ارشد چاپ کردید. همچنین استادهاتون هم احتمالا به این مساله درتوصیهنامههاشون اشاره کنند که شما دانشجوی دکترای اونها بودید. به همین خاطر مخفی کردن این موضوع که در ایران دکترا خوندید شاید چندان ساده نباشه.
۲. شما باید ۴-۵ سال صرف گرفتن دکترا در ایران بکنید. به فرض این که بدون فاصله از کشور دیگهای پذیرش بگیرید و مشغول تحصیل بشید، حداقل ۴-۵ سال دیگه هم باید صرف گرفتن دکترای دوم بکنید. یعنی چیری نزدیک به ۱۰ سال رو صرف گرفتن دکترا خواهید کرد، اون هم نه هر سالی، بلکه ۱۰ سال در حدود فاصله ۲۵ تا ۳۵ سالگی که سالهایی هست که خیلی از افراد وارد بازار کار میشن و شروع به ساختن زندگی میکنند. اگر نظر من رو بخواهید، این کار خیلی معقول نیست. نظر من اینه که اگر میتونید یه جوری با استادهاتون کنار بیایید و باهاشون صحبت کنید که بتونید انصراف بدید و زودتر پذیرش بگیرید. اگر این کار به هیچ وجه شدنی نیست، دکترا رو از ایران بگیرید و بعد برای دوره پستداک اقدام کنید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.