01-09-2019, 06:59 AM
(30-08-2019, 11:51 AM)llvll.asoud نوشته: خیلی ممنون از وقتی که گذاشتین و راهنمایی فرمودین .
1. دقیقا میخوام همینکارو کنم . من استاد مشاورم از اساتید دانشکده کامپیوتر هستن که عضو پژوهشگاه دانش های بنیادی هم هستش یعنی اگه اسم ایشون هم بیاد نمیشه مدعی شد که با پژوهشگاه دانش های بنیادی در ارتباط بودم؟ یعنی عرف نیس بعد از اتمام درس دانشجویی با استادش مقاله کار کنه؟ در مورد توصیه نامه نمیشه با اساتید صحبت کرد که اشاره نکنن دانشجوی دکترا بودم ؟
2. متاسفانه با توجه به اینکه دانشجو برای استاد حکم پول رو داره و زمانیکه دانشجوی دکترا دفاع کرد 50 میلیون به حساب استاد ریخته میشه کمتر استادی شاید حاضر بشه دانشجوش انصراف بده و از اون 50 میلیون بگذره. همونطوری که میدونین هرچی مقطع تحصیلی بالاتر میره شرایط اخذ پذیرش سخت تر میشه مخصوصا اگر از دانشگاهای ایران فارغ التحصیل شده باشی. حقیقت اینکه این ایده دکترای مجدد از وقتی به ذهنم رسیده که با رزومه یکی از اساتید دانشگاه binghamton مواجه شدم. ایشون ایرانی هستند و ارشدشونو دانشگاه تبریز گرفتن سال 2009 بعد در اون مقطع مقاله ژورنال نداشتن. در سالهای 2011-2012-2013 4 تا مقاله ژورنال کار کردن با اساتید ارشد دانشگاه خودشون و سال 2014 از دانشگاه جرجیا تک پذیرش دکترا گرفتن و سال 2018 که فارغ التحصیل میشن جذب دانشگاه binghamton میشن و به صورت استادیار اونجا مشغول به تحصیل میشن. طبیعتا خوندن دکترا شانس گرفتن موقعیت پست داک در جای بهتر رو هم برای ادم فراهم میکنه. اگر اشتباه گفتم ممنون میشم تصحیح کنین حرفامو
با توجه به اینکه میخوام واسه بیوانفورماتیک اقدام کنم و در حال حاضر تز دکترام راجبه بیوانفورماتیک هست میخوام چند تا مقاله در این زمینه بدم و بعد واسه بیوانفورماتیک اقدام کنم
مطمئنا مواردی بود که دانشجوها بعد از فارغالتحصیلی هم با استادها کار کرده باشند و مقاله داده باشند. میتونید با استادها هم صبحت کنید و بخواهید که به دانشجوی دکترا بودن شما اشاره نکنند. مشکل مهمتر همون طور که در پست قبل هم گفتم اینه که صرف ۱۰ سال از مهمترین سالهای زندگی برای گرفتن دکترا خیلی از نظر من منطقی نیست، اما افراد ترجیحات و اهداف مختلفی برای زندگی دارند. اگر برای شما این موضوع مشکل مهمی نیست، میتونید این راه رو امتحان کنید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.