(04-11-2019, 01:26 AM)Torkan نوشته: من در مورد مساله علمیش زیاد نخوندم که ایا واقعا انسان 22 ساله پذیرایی و گیرایی بیشتری نسبت به سن 35 یا حتی 40 سالگی دارد یا نه. مساله حوصله رو که دیگه حداقل میدونم 22 ساله ها بیشتره!
ولی اگر فرضا شما استاد باشید یک فرد 22 ساله برای مستر رو میگیرید یا تازه کمتر بگم 35 ساله رو؟ به شرط نداشتن مقاله از هر دو طرف و زبان یکسان و دانشگاه و معدل یکسان.
در ضمن بحث من جنریک بود و نه موارد خاص. به هر حال آمار اینجا مهم هست دیگه. حالا شاید 30 ساله رو بشه قبول کرد ولی دیگه 35 یا 40 تو کت من نمیره!
اگر مقاله ای دارید که motivation افراد جوان و میان سال رو با هم مقایسه کنه معرفی کنید بخونم لطفا.
البته به قول یکی:
The best age is the age when you feel you need a Ph.D or when you feel that you are ready for one!
به نظر من انگیزههای فردی در مورد خود رو نمیشه بر اساس آمار سنجید. وقتی یکی عزمش رو جزم کرده که در سن ۳۵ سالگی ادامه تحصیل بده، اهمیتی نداره که آمار در مورد انگیزه افراد چی میگه. اگر فرض کنیم که ۷۰ درصد افراد ۳۵ ساله انگیزه زیادی برای ادامه تحصیل نداشته باشند، آمار رو پایین خواهند آورد، ولی نمیشه گفت اون ۳۰ درصد دیگه هم کم انگیزهاند. ضمن این که فکر نکنم انگیزه رو به این راحتی بشه اندازه گرفت که براش آمار قابل اعتمادی وجود داشته باشه. در مورد آمار افراد حاضر در دانشگاه مطلبی که @Unbroken فرستاده بود جالب بود و نشون میداد که ۲۸ درصد دانشجویان grad تو بازه ۳۰ تا ۳۹ هستند. این درصد قابل توجهیه. اگر بشه درصدهای بازه سنی متقاضیان (applicants) رو هم داشت، اون وقت میشه دید که آیا واقعا شانس این افراد برای پذیرش به طور قابل توجهی کمتر از بیست و چند سالهها هست یا خیر.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.