09-11-2019, 05:04 AM
(09-11-2019, 03:39 AM)emeliano نوشته: آپدیت:
اگر در خاک امریکا پاسپورتتون رو عوض کردین وقتی به ایران میرین باید اصل تمام مدارکی که جهت صدور پاسپورت (اولین باری که تو عمرتون پاسپورت گرفتین) همراهتون باشه!! خیلی مسخرهست میدونم! خلاصه به محض رسیدن به ایران به اداره مهاجرت برید (فردا یا پسفردای رسیدنتون! نذارید برا روزای آخر!!) و کاراش رو بکنید. اداره مهاجرت نه پلیس 10+. من همه مدارکم همراهم بود جز کارت پایان خدمتم یارو میگفت اجازه خروج نمیدم بهت! گفتم کارتم امریکاس نیاوردم با خودم و نمیدونستم لازم میشه چون من سالهاست پاسپورت دارم و کارت پایان خدمت! گفت همین دیگه حال و حولاتون رو میرید امریکا میکنید بعد میخاید ما براتون کار کنیم! (بد آدمی به تورم خوده بود متاسفانه! درجه دارم بود نمیشد حرفی بزنم اسب میشد!) خلاصه کلی من اذیت شدم و بارها بر روح پرفتوح بنیانگذار امریکا درود فرستادم که چطور کارهای منو تلفنی راه مینداختن! بگذریم که داستانش طولانیه! خلاصه یه باشعور بالا دستیش گفت برو درخواست مفقودی کارت پایان خدمت بده و رسیدش رو بیار تا اجازه خروج بدیم بهت. اینم البته عصبانی شده بود که بالا دستیش اینجوری منو راهنمایی کرده بود منو سه روز علاف کرد میخاست من به پروازم نرسم! خلاصه کلی مدرک دقیقا عین روز اولی که میخای پاسپورت بگیری رو تحویل دادیم تا یه تیک بزنن تو کامپیوترشون که بذارن ما بریم بیرون! سه شب با استرس گذشت و روزاشم با دلهره. کوفتمون شد سفر ایران! همه مدارک رو ببرین دقیقا هر چیزی که برای صدور یه پاسپورت برای اولین بار لازمه رو میخان! یه لیست میندازن جلوت میگن اینارو بیار تا اجازه خروج بدیم! روانیت میکنن.
من متوجه نشدم داستان چیه؟ شما اجازه خروج از ایران نداشتید که مجبور شدید این کار رو بکنید؟ ضمناً منظور شما از اداره مهاجرت همون اداره گذرنامه است؟
من وقتی از ایران خارج شدم سربازی رفته بودم و پاسپورتی داشتم که امکان خروج به دفعات از ایران رو داشت. بعدها در آمریکا پاسپورت ایرانیم رو تمدید کردم و بعدش به ایران هم سفر کردم و هیچ وقت نیازی نبوده کار خاصی در اداره گذرنامه و غیره انجام بدم.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.