10-02-2020, 06:48 PM
Tara26 نوشته: سلام دوستان من فارغ التحصیل ارشد مهندسی برق الکترونیکم از امیرکبیر و ۲۸ سالمه خیییلی نیاز به کمک دارم و راهنمایی که کنکور مجدد بدم یا اپلای کنم چون خیلی به رشتم علاقه نداشتم و متاسفانه الان هم خیلی علاقه به فیلد خاصی ندارم اما بخاطر شرایط کاری و ایندم مجبورم به تغییر مسیر فکر کنم چون کسیو ندارم و تنهام. ممنون میشم اگر کسی شرایط منو داره راهنماییم کنه یا پیام بده بهم. این شماره واتساپ منه ۰۹۳۰۳۳۲۶۷۰۱ سِودا
سلام
یکسال کنکور و با خوشبینی قبولی در کنکور و 8 سال تحصیل صرفا برای دکتری عمومی شدن شما رو به 37 سال میرسونه. هزینه ی فوق العاده زیاد کتب پزشکی و زندگی را هم حساب کنید.
هرچند با توجه به هرم جمعیتی ایران، این کار آینده نگری بسیار مناسبی داره، اگر این 9 سال زمان و هزینه براتون قابل پرداخت باشه. البته رشته های دیگه ای همانند داروسازی یا دندانپزشکی هستند که زمان کمتری نیاز دارند.
در نهایت هم مطلع باشید که مدرک پزشکی ایران را هیچ کجا قبول ندارند و خبری از اپلای یا مهاجرت از این طریق به تقریبا هیچکجای دنیا نیست.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید