25-03-2020, 02:04 AM
سلام وقتتون به خیر، من گرین کارت امریکا دارم و سال۲۰۲۱ ژانویه مشمول شهروندی میشم. در تاریخ ۲۰ ابان۱۳۹۸ به دلیل مشکلاتی که در ایران برام پیش اومد، مجبور شدم با گرفتن تراول داکیومنت برگردم به ایران. البته مستقیم نیامدم و اول به المان و سپس با پرواز ایران ایر به ایران امدم، بعد از اتمام کارم در ایران میخواستم به تفلیس گرجستان بروم و از انجا به امریکا برگردم و البته اونجا عنوان نکنم که ایران بودم و بگم در این مدت گرجستان بودم.
الان متاسفانه مرزها بسته شده و امکان رفتن به تفلیس راندارم و تراول داکیومنت من تا ۲۰ فروردین بیشتر تاریخ اعتبار ندارد.
میخواستم بدون با تراول داکیومنت تاریخ گذشته و گرین کارت معتبر ایا میتوانم صبر کنم و هر وقت مرز تفلیس باز شد، به تفلیس بروم و از انجا برای امریکا بلیط بگیرم و به امریکا برگردم؟
ایا ایر لاین با تراول داکیومنت تاریخ گذشته من را سوار هواپیما میکند؟ ایا با مراجعه به سفارت امریکا میتوان برگه عبور یا اجازه عبور گرفت؟
شما چه راهی برای من پیشنهاد میکنید؟
ممنون
الان متاسفانه مرزها بسته شده و امکان رفتن به تفلیس راندارم و تراول داکیومنت من تا ۲۰ فروردین بیشتر تاریخ اعتبار ندارد.
میخواستم بدون با تراول داکیومنت تاریخ گذشته و گرین کارت معتبر ایا میتوانم صبر کنم و هر وقت مرز تفلیس باز شد، به تفلیس بروم و از انجا برای امریکا بلیط بگیرم و به امریکا برگردم؟
ایا ایر لاین با تراول داکیومنت تاریخ گذشته من را سوار هواپیما میکند؟ ایا با مراجعه به سفارت امریکا میتوان برگه عبور یا اجازه عبور گرفت؟
شما چه راهی برای من پیشنهاد میکنید؟
ممنون