19-08-2020, 11:50 PM
(17-08-2020, 05:27 PM)Farnazbanavand نوشته: سلام
من دانشجوی ترم دو شهرسازی هستم و میخوام برای ارشد گرایش urban design رو انتخاب کنم
بیشتر دروس ما در ترم یک و دو جامعه شناسی شهر و اقتصاد و درکل از شاخه علوم انسانی بوده و یک درس بیان معماری هم داشتیم
من دو تا نرم افزار فوتوشاپ و اسکچ اپ رو یاد گرفتم ولی نمیدونم باید چه نمونه کاری در چه رابطه ای داشته باشم ؟ آیا کار شهرساز طراحی فضای سبز یا طراحی میدانه؟
میشه راهنماییم کنین پورتفولیو من باید در مورد چی باشه نمونه کاراش؟
درود
لطفا توجه باشید که من شهرسازی نخوندم و رشته ام معماری بوده اما خب اگر درس شما به طراحی نزدیک باشه تقریبا البوم کار شما خلاصه ی از کارهای خوبتون خواهد بود. معیار برنده شدن هم شانس هست و هم محتوا که باید خیلی راحت و ساده جمع شده باشه (کتاب راجع بهش هست خواستید راهنمایی میکنم)
مثلا برای رشته شما این نمونه رو من از سایت ایشو پیدا کردم، بهتر از این هم هست که همه اش توی سایت آپلود شده: https://issuu.com/jordan.grimaldi/docs/g..._portfolio
وقتی شما از شهرسازی حرف میزنی یعنی داری راجع به مقیاس بزرگتری از یک ساختمان حرف میزنی. پس خیلی بحث گسترده ای هست. طراحی فضای سبز یک بحش کوچکی از این رشته هست. لطفا بگید چه دانشگاهی میخواهید برید تا بنا به تعریف اونجا بتونیم باهم هم فکری کنیم. فکر خودم اینه که شهرسازی بیشتر دروس تئوری داره و طراحی شاید اونقدر مهم نباشه درش (با تردید میگم)
ممنون
... گمان میکنم که از نظر دیگران، و حتی از نظر خودم، کسی که راهی برای خودش انتخاب کرد، بد یا خوب، حتی حق گله جلو آیینه را نیز ندارد. کسی را مجبور نکردند که بیاید. خانه ات را رها کن، خانوادهات را رها کن. عالئقات را ببر. اگر چنین کاری صورت گرفت، اجبار و احتیاج درونی بود ...
بریده ای از نامه ی بهمن محصص به سهراب سپهری