21-08-2020, 06:16 AM
(19-08-2020, 09:50 PM)shes1983 نوشته: سلام، من 37 سالم هست و مجرد. میخوام برای دکتری (البته میخوام فان باشه) برای دانشگاه های اروپایی اقدام کنم. معدل لیسانم 15.68 و فوق لیسانم 18.53 هست و هر دو مدرکمو از دانشگاه آزاد گرفتم. یک مقاله ای ISI و یک مقاله کنفرانسی بین المللی تو رشته ای فوق لیسانسم دارم و دو مقاله ای ISI از محل کارم که قبلا کار میکردم دارم (ربطی به رشته ای تحصیلی لیسانس و فوق لیسانم نداره). در حال حاضر برای آیلتس دارم میخونم که امتحانشو بدم. به نظر شما با توجه به سنم و مقاله ای مرتبط با فوق لیسانسم شانسی برای گرفتن فان دکتری دارم؟ کدوم دانشگاه های کشور اروپایی به سن برای دادن فان اهمیت نمیدن؟ آیا مجرد بودن یا متاهل بودن تو پذیریش گرفتن تاثیری داره؟ آیا مقالاتی که تو محل کارم چاپ کردم که هردوشون ISI هستن میتونن تو رزومم برای گرفتن پذیرش بهم کمک کنن؟ ممنون میشم راهنماییم کنید @Babak. تشکر.
سلام
شما رشته تحصیلی خود را ذکر نکردید؟ سن در برخی از کشورها مثل المان کانادا و ... بسیار مهم هست ولی تا رشته شما را ندانیم نمیشه نظر داد.
بطور کلی معدل ارشد شما خوب هست و شانس برای پذیرش دکتری هست
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]