08-06-2021, 11:49 AM
(08-06-2021, 06:27 AM)jahaz نوشته: با سلام و تشکر از اطلاعات مفیدی که در این کافه قرار داده اید. سوالی دارم و ممنون می شم اگر من رو در این خصوص راهنمایی کنید:
ما در سال ۲۰۱۱ permanent resident شدیم. از سال ۲۰۱۱ شرایط اقامت دایم برایمان فراهم نبود. به همین خاطر ۲ بار re-entry permit درخواست دادیم که به موجب آن هر بار به طور قانونی ۲ سال خارج از آمریکا بودیم. نهایتا در سپتامبر ۲۰۱۹ در حالی که ۱ سال و ۳ ماه از آخرین خروج ما از آمریکا می گذشت وارد آمریکا شدیم و در ۲۱ ماه گذشته به طور پیوسته در آمریکا کار و زندگی کرده ایم. تا آنجا که متوجه شده ام، با توجه به سابقه permanent residency که داریم، اگر تا تاریخ ۱۸ مارچ ۲۰۲۲ همچنان در آمریکا به کار و زندگی ادامه بدیم می تونیم از شرط ۳۰ ماه متوالی حضور فیزیکی در آمریکا برخوردار بشیم و درخواست سیتیزنشیب رو فایل کنیم. متأسفانه، گرین کارت ما ۳ ماه (۹۰ روز) قبل از ۱۸ مارچ ۲۰۲۲ یعنی نیمه دسامبر ۲۰۲۱ اکسپایر می شه. حال سوال من این است که آیا لازم است که ما ابتدا گرین کارت مون رو تمدید کنیم و بعد برای سیتیزن شیپی اپلای کنیم؟ هزینه تمدید گرین کارت قابل توجه است و به همین دلیل می خواستم سوال کنم که آیا با این وصف، ما می تونیم مشمول فایل کردن درخواست ۹۰ روز قبل از احراز شرایط حضور فیزیکی بشیم. قبلا از وقتی که می گذارید و پاسخی که می دید قدردانی می کنم.
شما موظفید که همیشه وضعیت اقامت قانونی خودتون رو حفظ کنید. در نتیجه تا وقتی سیتیزن نشدید، لازمه که گرینکارت معتبر داشته باشید. این که شما ۹۰ روز قبل از احراز شرایط حضور فیزیکی میتونید برای سیتیزنشیپی اقدام کنید معنیش این نیست که از روزی که اقدام کردید سیتیزن حساب میشید. پرونده افرادی که شرایط حضور فیزیکی رو ندارند بررسی نمیشه تا زمانی که شرایط حضور فیزیکیشون تکمیل بشه. به عبارت دیگه، شما میتونید ۹۰ روز قبل از احراز شرایط فیزیکی اقدام کنید، ولی پرونده شما تا ۹۰ روز بعد از اقدام بررسی نمیشه. بعد از بررسی هم معمولا حداقل ۳ ماه الی یک سال طول میکشه تا مراحل تکمیل بشه و شما سیتیزن بشید. در طول این مدت اگر گرینکارت شما منقضی بشه، لازمه که تمدیدش کنید.
منبع
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.