04-10-2021, 03:06 PM
(03-10-2021, 07:22 AM)M1KE نوشته: @iishapour
با این مشکل خیلی گزینه زیادی ندارید. اگر قصد خارج رفتن یا تحصیل در خارج داشته باشید گرفتن پذیرش دست کم یکی دو سالی میکشه که در این مدت میشه سربازی رفت و همزمان با اون زبان خوند و مدارکی مثل آیلتس (یا تافل) و جی آر ای و مانند اینها را گرفت و اقدام کرد. منتهی به نظر میرسه شما هنوز در ابتدای راه هستین و بهتره اول یک مدرک لیسانس در یکی از رشته های مورد علاقه بگیرید تا راه پیشرفت براتون بیشتر باز بشه. بدون سربازی و مدرک دانشگاهی، گزینه هاتون در داخل هم خیلی محدود میشه. برن سربازی تا بیاد چشم روی هم بگذارید دو سال که هیچ، ده سال رد شده. تاپیک های انجمن گرفتن گذرنامه و سربازی رو بخونید خیلی هاش به نظرم به دردتون میخوره.گرفتن
مایک عزیز ممنون بابت توصیه ات متوجه شرایطی که گفتین هستم. من سر یه سری بیعشور بازی ها گرفتار سربازی شدم سربازی هم اصلان نمیتونم بکنم میگم صبر کنم شاید تا چند سال اینده مشکل حل شد ددلاینم رو روی 28سالگی گذاشتم الان 22سالمه اگه تا اون موقع مشکل سربازی حل نشد احتمال قوی برم سربازی ولی الان کارهای لنگ زیادی دارم که باید درستشون کنم کارهام زیاده ولی میتونم روزی 7ساعت اختصاص بدم به مطالعه که خیلی بهش علاقه دارم برای همین دنبال راهی ام که از این وقت ازاد بهترین استفاده رو بکنم امروز با یه دانشگاه انلاین اشنا شدم فکر میکنم مشکل من و خیلی هارو تا حد زیاد حل کنه دانشگاه university of people