دوستان عزیز با سلام من فارغ التحصیل لیسانس و ارشد از دانشگاه تهران هستم الان هم دانشجوی دکتری دانشگاه تهران هستم با معدل 19 ، 7 تا مقاله دارم که دو تاش ISI هستش ، برای دانشگاه های Rice University و Texas-Austin اپلای کردم، استاد دانشگاه رایس در جواب ایمیل اولیه ی من گفتند که رزومه ت خوبه و اپلای کن، دو هفته بعد از اینکه اپلای کردم ایشون به من ایمیل دادن و گفتن که دانشکده ازشون خواسته که یه مصاحبه با من داشته باشن و از طریق Zoom مصاحبه کردیم، ایشون تو این مصاحبه سوال خاصی از من نپرسیدن و فقط یه سری توضیحات در مورد Course ها و روال تحصیل در دوره ی دکتری به من ارائه دادن و البته گفتن که نظر استاد موثره ولی در نهایت تصمیم نهایی رو Admission Comittee می گیره چون دانشگاه رایس خیلی رقابتیه، استاد دانشگاه Texas-Austin هم پس از ارسال رزومه به من جواب دادن که بله دانشجوی دکتری می گیرم و خواستن که یه مصاحبه از طریق Zoom داشته باشیم با ایشون هم مصاحبه داشتم و ایشون در آخر مصاحبه رفتند تو سایت دانشگاه مدارکی رو که برای اپلای باید ارسال کنم واسه م توضیح دادن، به نظرتون احتمال پذیرش گرفتن از این دانشگاه ها برای من در چه حدی هستش؟ ممنون از همفکری شما
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
|
|