29-07-2022, 11:16 AM
سلام
برای کانادا معدل بالا و استاد پیدا کردن بسیار مهم هستش حتی در وب سایت دانشگاه هاشون نوشته شده که اول سوپروایزر پیدا کنید و بعد اپلای کنید.
معدلتون بسیار مناسب هستش و نمره زبانتون رو سعی کنید بالا بشید، از این ها هم مهمتر اینکه استاد و پوزیشن پیدا کنید. ارشد فول فاند در کانادا وجود داره، اما حتما رقابتی هستش پس هم برای نمره ی زبان تلاش کنید، هم برای جلب نظر استاد مورد نظرتون در کانادا.
برای کانادا معدل بالا و استاد پیدا کردن بسیار مهم هستش حتی در وب سایت دانشگاه هاشون نوشته شده که اول سوپروایزر پیدا کنید و بعد اپلای کنید.
معدلتون بسیار مناسب هستش و نمره زبانتون رو سعی کنید بالا بشید، از این ها هم مهمتر اینکه استاد و پوزیشن پیدا کنید. ارشد فول فاند در کانادا وجود داره، اما حتما رقابتی هستش پس هم برای نمره ی زبان تلاش کنید، هم برای جلب نظر استاد مورد نظرتون در کانادا.
(25-07-2022, 02:55 PM)mehdir نوشته: سلام.
وقتتون بخیر.
من مهر امسال ترم ۷ کارشناسی کامپیوتر دانشگاه فردوسی میرم و الان معدل کلم ۱۷.۴ هست (احتمالا تا آخر کارشناسی به ۱۷.۸ میرسه)
دو ترم یا ۳۰ واحد دیگه تقریبا دارم که تموم کنم.
یک سری تجارب Research دارم ولی هیچ موقع به مقاله منتهی نشده.
دارم تلاش میکنم که تو زمینههای ML/Data Science کار کنم که سال آخرم به یک یا ۲ مقاله کنفرانس/ژورنال برسم.
و همزمان دارم برای زبان هم تلاش میکنم که ترجیحا آیلتس ۷ یا مینیمم ۶.۵ بگیرم.
بنظرتون شانس پذیرش فول فاند ارشد Machine Learning/Data Science/Game Theory/یا چیزی شبیه به همین فیلدارو از کانادا دارم (در صورتی که مقالهای چاپ بشه یا نشه)؟
ممنون
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید