07-02-2012, 11:34 AM
نظر شخصی من اینه که کیفیت دانشگاه در رشد علمی افراد خیلی موثره. البته همیشه افرادی هستند که خودشون واقعا با عشق و علاقه دنبال تحصیل هستند و شاید اگر فقط به منابع مطالعاتی مناسب دسترسی داشته باشند براشون کافی باشه و بدون نیاز به دانشگاه به مدارج علمی بالا برسند، اما اگر از این قبیل حالتهای خاص بگذریم و متوسط فارغالتحصیلان رو نگاه کنیم، به نظر من از نظر علمی فارغالتحصیلان دانشگاههای خوب سطح بالاتری نسبت به دانشگاههای پایینتر از خودشون دارند. همچنین دانشگاههای اسم و رسم دار خیلی اوقات میتونند باعث موفقیت بیشتر افراد بشن. به عنوان مثال در Silicon Valley اگر شما از Stanford در رشته کامپیوتر فارغالتحصیل شده باشید، هم احتمال این که کار مناسب با حقوق بالا پیدا کنید بیشتره و هم احتمال این که بتونید سرمایه خوبی برای شروع شرکت خصوصی جذب کنید زیاده. شرکتهای گوگل و یاهو به همین شکل ایجاد شدهاند.
در مورد دانشگاههای اروپایی، اگر قصد گرفتن دکترا دارید و مایلید به دانشگاه خوب امریکا برید به نظر من دانشگاههای متوسط اروپایی برای گرفتن فوق بهتر از دانشگاههای معمولی ایران هستند. اگر در ایران میتونید در یکی از دو، سه تا دانشگاه اول تهران فوق بگیرید، این کار رو بکنید، اگر نه به نظرم برید سراغ دانشگاههای اروپا. البته من در مورد دانشگاه روسی اطلاعی ندارم، ولی اگر در سطح بینالمللی دانشگاه شناخته شدهای هست، به نظرم اون هم میتونه گزینهای باشه و اگر در دانشگاههای هلند و آلمان قبول نشدید میتونید به اون هم فکر کنید.
در مورد دانشگاههای اروپایی، اگر قصد گرفتن دکترا دارید و مایلید به دانشگاه خوب امریکا برید به نظر من دانشگاههای متوسط اروپایی برای گرفتن فوق بهتر از دانشگاههای معمولی ایران هستند. اگر در ایران میتونید در یکی از دو، سه تا دانشگاه اول تهران فوق بگیرید، این کار رو بکنید، اگر نه به نظرم برید سراغ دانشگاههای اروپا. البته من در مورد دانشگاه روسی اطلاعی ندارم، ولی اگر در سطح بینالمللی دانشگاه شناخته شدهای هست، به نظرم اون هم میتونه گزینهای باشه و اگر در دانشگاههای هلند و آلمان قبول نشدید میتونید به اون هم فکر کنید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.