07-02-2012, 09:25 PM
ژلاتین...
..I have long been abstaining from products containing gelatin (vitamins, yogurts, jelly, ...) until I saw this article from 1996
http://www.al-islam.org/organizations/aa...00118.html
Problem Solved! Gelatin is HALAL!
ژلاتین مادهای جامد نیمه شفاف، بیرنگ، ترد و کمابیش بیمزه است که از کلاژن درون پوست و استخوان جانوران بهدست میآید. این ماده معمولاً بهعنوان عامل نگهدارنده در صنایع غذایی، داروسازی، عکاسی و لوازم آرایشی و بهداشتی بهکار میرود.
ژلاتین به دلیل دار بودن ویژگیهای ایجاد ژل و قوامدهندگی، به طور گستردهای در صنایع غذایی مورد استفاده قرار میگیرد. ژلهها، مارمالادها، آبنباتها، پاستیلها، بستنیها و برخی شیرینیها از جمله فرآوردههایی هستند که در ساخت آنها از ژلاتین استفاده میشود.
بحث زیادی در مورد حلال یا حرام بودن ژلاتین، و مواد غذایی که در آنها ژلاتین استفاده شده است وجود دارد (چون از استخوان و پوست حیوانات بدون ذبح شرعی و حتی خوک گرفته می شود) که میتوانید سرچ کنید. برآیند تحقیقات من در این مورد به بهترین نحو در مقاله انگلیسی زیر آمده است. (به طور خلاصه: در هر حالت که در نظر بگیرید، استحاله در مورد ژلاتین صورت می گیرد و خوردن آن حلال است.)..
http://www.al-islam.org/organizations/aa...00118.html
Problem Solved! Gelatin is HALAL!
لا حول و لا قوه الا بالله